Ryan Renolds i Free Guy
Ryan Renolds er, som altid, virkelig sjov i den nye trailer.© 20th Century Studios, 21 Laps Entertainment, Berlanti Productions, Lit Entertainment Group, Maximum Effort

Se traileren til ny komedie, hvor vi får æren af at se Ryan Reynolds i hovedrollen

Der er også lidt guf til alle Stranger Things-fans: Glæd dig til et gensyn med Steve Harrington aka. Joe Keery

6. oktober 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Prøv at forestil dig at være fanget inde i et computerspil, hvor intet du gør betyder noget. Prøv så at forestil dig, at du bliver gjort opmærksom på, du bare er en spiller i et computerspil, og du nu har muligheden for at ændre hele computerspilsverdenen ved at tage nogle store, farlige og måske lidt dristige beslutninger! 

Sådan er livet for Ryan Reynolds som “Guy” i den nye sci-fi-komedie Free Guy.

Reynolds som bankmand i Grand Theft Auto – say what?

Reynolds karakter Guy er bankmand og lever i videospillet, der mest af alt minder om Fortnite og Grand Theft Auto

I traileren ser vi, at programmørerne Milly (Jodie Comer) og Keys (Joe Keery) gør Guy opmærksom på, at hele hans verden blot er et videospil – rimelig vild oplysning lige at få kastet i hovedet.

Det får Guy til at ville gøre sig selv til helten i spillet. Guys stræben på at blive en helt skaber total kaos og får spillets udgivere til at ville lukke hele spillet – og dermed lukke hele Guys og de andre i videospillets eksistens!

Killing Eve møder Stranger Things møder Free Guy

Ryan Reynolds skuffer aldrig – også i denne trailer er han lårklaskende sjov, og vi kan slet ikke vente til, at vi skal sidde i biografsæderne med ondt i maven af grin. Men Reynolds er ikke det eneste glædelige gensyn i traileren. 

Blandt andre skal Reynolds spille over for Killing Eve-darlingen Jodie Comer, der spiller spillets programmør, og den, der fortæller Guy, at han blot er en fiktiv karakter i et fiktivt univers. Desuden afslører traileren også, at der måske opstår lidt sød musik mellem vores yndlings Killing Eve-seriemorder og Reynolds? Ikke noget dårligt par!

Desuden er der også lidt guf til alle Stranger Things-fans – selveste Steve Harrington er nemlig også med i filmen! Eller okay, ikke lige Steve, men skuespilleren bag – Joe Keery. Lige så godt!

Jodie Komier og Joe Keery i Free Guy
Killing Eve møder Stranger Things møder Free Guy.© 20th Century Studios, 21 Laps Entertainment, Berlanti Productions, Lit Entertainment Group, Maximum Effort

En omgang Renolds i julegave – ja tak!

Planen var, at vi allerede i juli skulle have strømmet ind i biograferne for at se Reynolds som computerspils-fyren Guy, men som så mange andre film satte corona en stopper for det. 

Derfor må vi vente til 11. december for at kunne se, hvordan det ender mellem Ryan Reynolds og verdens farligste seriemorder Villanelle – øh, ups, nå nej, jeg mener selvfølgelig Jodie Comer! Men skidt pyt. Vi synes, at Free Guy ser ud til at blive en af årets sjoveste film, så vi klager bestemt over at få et skud Ryan Reynolds i julegave. 

Du kan få en lille smagsprøve på den nye film i traileren herunder. 

Kilde: Buzzfeed.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.