Ryan Reynolds og Blake Livery
Ryan Reynolds er med til at producere Stoned Alone.© Wenn

Ryan Reynolds laver nyfortolkning af vores yndlingsjulefilm Home Alone

Den nye komedie har fået navnet Stoned Alone

27. juli 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Indrømmet. Siden vi var helt små, har vi set den verdenskendte klassiker Home Alone hver... eneste... december... Vi kan den udenad, og vi griner stadig af Kevins ikoniske citater. Merry Christmas ya filthy animal!

Nu kan vi snart se en HELT anden udgave af Home Alone, og her er søde, flotte Ryan Reynolds knyttet til produktionen af et genialt projekt. Vi håber også, at han giver sig selv en rolle!

Home Alone bliver til Stoned Alone

Et ny film, som har fået navnet Stoned Alone, har hentet en del inspiration fra den verdenskendte julekomedie Home Alone. Det er blandt andre Ryan Reynolds, som er med til at producere den nye film. 

Efter sigende kommer den nye komedie til at handle om en mand i tyverne, som ikke når sit fly, da han skal på skiferie i julen. I sin fritid dyrker han cannabis, og da han pludselig tror, at der er nogen, som er brudt ind i sit hus, får han virkelig paranoia. 

Er Stoned Alone vores nye yndlingsjulefilm?

Vi kan allerede se flere referencer til vores yndlingsjulefilm, Home Alone, fordi historien foregår i juletiden, der er et fly, hovedkarakteren ikke når, og et indbrud, han skal deale med. Dog bliver det en helt anden udgave end den fortælling, vi er vokset op med. 

Lidt skeptiske er vi, men vi skal helt klart se ‘nyfortolkningen’ af Home Alone. Og så har vi bare en sidste bøn: Kan Ryan Reynolds ikke både være producer OG skuespiller i Stoned Alone? Det gad vi altså virkelig godt at se...

Kilder: Deadline.com, Variety.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.