Friends
Måske du får et chok, når du finder ud af det?© Tyler Golden/Netflix, Disney+, HBO Max

SÅ lang tid har du brugt på at se dine yndlingsserier

Vent... det kan da ikke passe. Vel?!

8. februar 2022 af Rie Louise Kirkebjerg og Michelle Andersen

“Ser du stadig med?”, spørger Netflix. En snert af skyldfølelse rammer dig, for alt det, du burde have nået i dag, er langt fra krydset af på din tjekliste. Til gengæld har du set en hel sæson af New Girl, og det kan da også siges at være lidt af en bedrift, ikke?

Men nu er sandhedens time kommet. For HVOR lang tid har du egentlig brugt på at se dine yndlingsserier?

Find ud af det her – og så kan du jo selv lægge sammen, hvor lang tid du har brugt på at se ALLE serierne (som du sikkert har set flere gange), hvis du tør!

Skam

Du har brugt 19,5 timer på at se de fire sæsoner af Skam, hvor Eva, Noora, Isak og Sana er i hovedrollerne. Måske det har resulteret i, at du er blevet ekspert i norske gloser? I hvert fald har den gjort os obsessed med endnu flere norske serier.

New Girl

Du skal hive næsten tre døgn ud af din kalender, hvis du har set alle syv sæsoner af New Girl, for så har du nemlig brugt cirka 73 timer i selskab med Jess, Nick, Schmidt, Winston og Cece, som bor i det kugleskøre og hylemorsomme bofællesskab, vi seriøst drømmer om at være en del af. 

Girls

Girls får os til at krumme tæer på den der Klovn-agtige måde, hvilket har resulteret i, at vi er blevet en smule afhængige af den geniale serie. Du har brugt cirka 33 timer på at se Girls, hvis du har set samtlige sæsoner af den fede serie på HBO. 

Papirhuset

Er du blevet afhængig af Papirhuset ligesom os? Hvis du har set alle de fem actionprægede sæsoner, har du brugt næsten to døgn, nemlig 39 timer i selskab med El Profesor og hans røverbande. Bueno!

Beverly Hills 90210

Er du en ægte Beverly Hills 90210-kender? Så kan du jo også blære dig med at vide, at du har brugt – og hold nu fast! – cirka 199 timer på serien, hvilket faktisk er over otte HELE døgn. Shit.

Gossip Girl (det gamle)

Du har brugt omkring 85 timer på at følge med i Gossip Girl. XOXO... (Og ja, vi taler selvfølgelig om den gamle (*host host* rigtige *host host*) udgave med Blair og Serena.

Sex and The City

Vores fire SATC-damer har vi brugt 40 timer i selskab med. Hvis du også er gået i gang med at binge And Just Like That, kan du lige lægge fem en halv time mere oveni. 

Greys Hvide Verden

Selvom dramaserien om lægerne på Seattle Grace Hospital har fået os til at tudbrøle utallige gange, så har det ikke stoppet os i at følge med. Serien har simpelthen stjålet 272 timer og 33 minutter af vores liv. Det er 11 dage! Næsten to uger!

Squid Game

Dette show var på alles læber i 2021, og vi kan godt melde os i koret af folk, der bingede denne serie ret så hurtigt. Hvis du også var med på Squid-bølgen, kan vi afslører for dig, at du har brugt otte timer og fem minutter i det syrede univers. 

You

Har du også haft den lidt ambivalente fornøjelse af vores allesammens favoritstalker Joe Goldberg? Hvis du har set samtlige tre sæsoner, har du brugt lige akkurat et døgn med den... Ja, lad os sige, lidt specielle mand... 

Peaky Blinders

Har du set alle fem sæsoner af den populære serie om Thomas Shelby og den brutale bande, så har du brugt omkring 30 timer af dit liv på det. 

Orange Is the New Black

Lesbiske intriger, kærlighedshistorier og karakteristiske kvinder i Litchfield-fængslet har du brugt omkring 63 timer på at se. Måske du derfor allerede har en anelse om, hvem fra Orange Is the New Black, du minder mest om – ellers kan du finde ud af det her!

Game of Thrones

Cirka 83 timer har du brugt på at se den monsterpopulære serie. Og ja, vi har lyst til at se den igen! 

Venner

Vores yndlingsvenner har lavet hele 10 sæsoners underholdning til os. Hvis du har set dem alle, har du brugt 86 timer på at grine med. Det tager altså cirka 3,5 døgn at se alle afsnittene. Hvis du tilmed har set reunionen, kan du ligge en time 44 minutter til. Det er jo faktisk ikke engang særlig meget? Sååå… sæt i gang (igen)! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.