The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Vi glæder os til den nye Hunger Games-film! © YouTube: Nordisk Film

Så skal vi snart tilbage til Panem! Her er traileren til den helt nye Hunger Games-film

Og den udkommer allerede i år

28. april 2023 af Henny Müller Dahl

Det er efterhånden flere år siden, at vi sidst bed negle til alle de dødbringende begivenheder i The Hunger Games-universet. Helt præcist var det i 2015, at anden del af The Hunger Games: Mockingjay kom i biograferne herhjemme, og siden da har vi længtes efter at se mere til det dystopiske land Panem. 

Men nu er der endelig godt nyt! For senere i år – helt nøjagtigt den 16. november 2023 – lander der omsider en ny Hunger Games-film i de danske biografer, og fra i dag kan du se den helt nye trailer til filmen, som har titlen The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Foregår 64 år før de film, vi allerede kender 

The Hunger Games: The Balld of Songbirds and Snakes kommer ikke til at bygge direkte videre på historien om Katness og alle de andre karakterer. I stedet vil den give os et indblik i, hvordan dødslegene startede, og hvordan Panem blev det tragiske land, vi kender det som. 

I filmen møder vi Coriolanus Snow som 18-årig langt inden, at han blev den tyranniske præsident af Panem. Da han skal redde sin families ære og økonomi, opdager han, at han får brug for Lucy Baird, hvis han skal klare sig. 

På rollelisten finder vi blandt andre Rachel Zegler, Tom Blyth, Viola Davis og Peter Dinklage. Det betyder (desværre) også, at vi i den nye film hverken får Katniss, Peeta, Primrose og alle de andre karakterer, vi savner.