Channing Tatum og Amanda Bynes i She's the Man
Tak, Amanda Bynes! © DreamWorks, Lakeshore Entertainment, Donners' Company

En helt speciel person kæmpede for, at Channing Tatum fik en rolle i She's the Man

Tak, tak, tak!

28. november 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Året er 2006, vi sidder på vores teenageværelse og sætter spændt en helt ny film på, som vi har været nede at leje i Blockbuster. She's the Man hedder den, og den ser god ud!

Og her ser vi ham så. Duke Orsino, som spilles af en endnu lidt ukendt skuespiller ved navn Channing Tatum. I filmen bliver han gode venner med Viola, som spilles af skuespillerinden Amanda Bynes, da de bliver roomies. Hun klæder sig nemlig sig ud som sin tvillingebror for at kunne tage med på fodbold-kostskole. Det viser sig dog, at der er mere end venskab mellem de to fodbold-glade, unge mennesker. Men nok om det!

Sådan fik Channing Tatum rollen 

Vi vidste dog ikke, at vores crush (og ja, Channing Tatum er stadig vores helt store forelskelse!) fik rollen i She's the Man på grund af kollegaen Amanda Bynes. Ifølge BuzzFeed fortæller hun nemlig magasinet Paper: 

“Jeg kæmpede totalt for at få castet Channing i den film, fordi han endnu ikke var kendt. Han havde bare lavet en Mountain Dew-reklame, og jeg var sådan, ‘Den her fyr er en stjerne – alle kvinder vil elske ham!’ Men producerne var sådan, ‘Han er så meget ældre end jer alle’ og så var jeg sådan, ‘Det er ligemeget! Stol på mig!’”

Til det her har vi to vigtige spørgsmål: Er det så i bund og grund smukke Amanda Bynes, vi skal takke for at have introduceret os for labre Channing Tatum? Og kan vi please se den Mountain Dew-reklame, som (dengang kommende) Mr. Magic Mike medvirkede i? 

Ja, vi har fundet den her!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori