The Handmaid’s Tale | June | Offred | Elisabeth Moss
© MGM Television

Sæt kryds i kalenderen! The Handmaid’s Tale ruller muligvis over skærmen igen allerede næste år

Sæson 1 havde premiere april 2017, sæson 2 havde i april 2018...

3. maj 2018 af Amalie Kjær Boel
Hvis du bare heller ikke kan få nok af den fantastiske og prisbelønnede serie The Handmaid’s Tale, er der godt nyt til dig! Måske sidder du ligesom os helt opslugt af din tv-skærm eller din computer hver eneste torsdag, når der kommer et spritnyt afsnit op på HBO. For let’s face it – det er simpelthen det bedste ved torsdagen! 

Sæson 3 af The Handmaid's Tale

Vi har nu en ufatteligt god nyhed til dig – serien vender nemlig stærkt tilbage med en sæson tre. Det kommer nok egentlig ikke som et chok, da serien har klaret sig ekstremt godt til sidste års Award Shows. Det er faktisk den første streamingsserie, der har vundet en Emmy for bedste drama – nogensinde!  

Selvom seriens skabere og netværk ikke offentliggør seertal, så har streamingstjenesten Hulu alligevel afsløret, at de to første afsnit af sæson 2 har fordobbelt tallene fra sidste år – så noget fortæller os, at kun flere og flere er blevet bidt af serien, hvilket vi godt forstår.  

Hvis du har levet under en sten det sidste års tid... 

Så vil vi bare lige anbefale dig til at se The Handmaid’s Tale – begge sæsoner ligger tilgængelige inde på HBO, så det er bare med at gå i gang. Den handler nemlig om en ufatteligt trist og måske lidt for realistisk amerikansk fremtid, hvor alting ikke er så sjovt for kvinder mere, da kvinderne bliver undertrykt af mænd. Vi følger kvinden Offred, som kæmper for sit liv, da hun fungerer som en fødemaskine (en slave) for en lidt for velhavende familie, mens vi følger hendes drøm om at blive genforenet med sin datter og mand igen...

Og hvis du har set den, så har du sikkert en veninde, der ikke har set den – men bør. Vi giver dig lige traileren til sæson 2 her, og så kan du selv afgøre, om det er en serie for dig – om den ikke lige bør få en ekstra chance. Rigtig god fornøjelse! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori