Liam Hemsworth, Chris Hemsworth og Luke Hemsworth til en filmpremiere
© Wenn

Savler du over Hemsworth-brødrene? Her er deres bedste film – ranglistet efter lækkerhed

Er du enig i vores nummer 1?

30. maj 2018 af Amalie Kjær Boel
Er du også yderst glad for de tre australske Hemsworth-brødre, og tager du dig også selv i at dagdrømme om Chris Hemsworths sixpack lidt for ofte? Så er du kommet til det helt rigtige sted. For nu giver vi dig listen med 10 lækre Hemsworth-film, hvor vi slutter af med den allersaftigste af dem alle. Så frem med popcornene og på med dine 3D-briller, og gør dig klar til at savle over de sprøde mænd og deres ufatteligt trænede kroppe! 
Tina Fey og Amy Poehler til Emmys
© Giphy

10. In the Heart of the Sea (Chris Hemsworth)

Vi lægger ud med en actionfilm med vores yndlings Hemsworth – nemlig Chris. I den første halvdel af filmen vil du højst sandsynligt ikke lave andet end at falde i staver over hans ufatteligt attraktive ydre. I vores øjne slår han altså Johnny Depp i Pirates of the Caribbean – se ham lige! 

Chris Hemsworth i In the Heart of the Sea
© Warner Bros., Village Roadshow Pictures, RatPac-Dune Entertainment, Cott Productions, Enelmar Productions, A.I.E., Roth Films, Spring Creek Productions, Imagine Entertainment, K. JAM Media, Village Roadshow Pictures

9. The Duel (Liam Hemsworth)

Og vi som troede, at Liam Hemsworth ikke kunne se voksen og ufatteligt mandig ud. Hold nu op, hvor tog vi fejl! Det kan godt være, at det ikke er den typiske tøsefilm, vi plejer at se ham i – men det spiller ingen rolle. Vi ser den gerne bare på grund af, hvor ekstrem handsome han ser ud. Mums! 

Liam Hemsworth i The Duel
© Lionsgate Premiere, Atomic Entertainment, Mandeville Films, Mississippix Studios, 26 Films, Bron Capital Partners, Crystal Wealth, Media House Capital

8. Westworld (Luke Hemsworth)

Ja, det kan jo være, at du ikke ved det, men Liam og Chris har faktisk også en storebror. For to labre brødre var jo slet ikke nok? I vores øjne er han lige så sprød som de to andre. Og måske endda endnu mere mandig. Han er i hvert fald en af de primære grunde til at se Westworld! 

Luke Hemsworth i Westworld
© Bad Robot, Jerry Weintraub Productions, Kilter Films, Warner Bros. Television

7. Ghostbusters (Chris Hemsworth)

Hvis du har brug for et godt grin, skal du helt sikkert se denne film. Chris Hemsworth er så sjov, at du falder ned af stolen af grin, men derudover er han også et fryd for øjet. Briller, skjorte (jeps, han har desværre tildækket sin sixpack) og det labre smil gør os helt bløde i knæene og fortjener en syvende plads! 

6. The Hunger Games: Mockingjay – del 2 (Liam Hemsworth)

Liam blev det helt store hit, da Hunger Games-filmen udkom. Han blev også et kæmpe hit hos os. Det kan godt være, at han ikke er ligesom Gale i virkeligheden, men lækker det er han dæleme! Vi vil da ikke sige nej tak, hvis han kommer og redder os en skønne dag. 

Liam Hemsworth i The Hunger Games: Mockingjay – del 2
© Color Force, Lionsgate, Studio Babelsberg

5. Independence Day: Resurgence (Liam Hemsworth)

Vi har med endnu en Liam Hemsworth-film at gøre. Hvis du elsker mænd i uniform, så er det her filmen for dig – og specielt hvis du elsker at savle over Liam. For helt ærligt så kan denne film få et smil frem hos os selv på de dårlige dage. Han er da bare lækker! 

4. Kill Me Three Times (Luke Hemsworth)

Inden vi når top tre, har vi denne actionfilm med sprøde Luke Hemsworth. Der er bare et eller andet med mænd, der er macho i film – og så lige en Hemsworth! Altså billedet fra filmen siger bare det hele. Det bliver et kæmpe ja-tak herfra. 

Kill Me Three Times i Luke Hemsworth
© Cargo Entertainment, Feisty Dame Productions, Media House Capital, Parabolic Pictures Inc., Soundfirm Australia, Stable Way Entertainment

3. 12 Strong (Chris Hemsworth)

Nu er du kommet til den del af listen, hvor du måske lige skal finde nogle Kleenex for at tørre dit savl op. For nu kommer der altså tre alt for sexede film...

I denne film får du over to timer, hvor du bare kan sidde og sukke over, hvor sexet Chris Hemsworth er i uniform – som soldat. Amen altså, vi er mundlamme over, hvor lækker han er. 

Chris Hemsworth i 12 Strong
© Alcon Entertainment, Black Label Media, Jerry Bruckheimer Films, Lionsgate, Torridon Films

2. The Dressmaker (Liam Hemsworth)

Når en af Hemsworth-mændene har bar overkrop, så fortjener han en plads i top tre. Denne film er helt fantastisk, og det samme er Liam Hemsworth – og hans krop! Vi kunne sagtens bare se på denne ene scene igen og igen og igen – eller bare denne gif. 

1. Thor: Ragnarok (Chris Hemsworth) 

Og den lækreste Hemsworth-film er ingen ringere end den nyeste Thor-film! Chris skulle dæleme ikke løbe mange gange rundt om vores senge. For se lige de arme, den mave, det ansigt – han har bare hele pakken. Han får det jo til at kilde de helt rigtige steder! 

Chris Hemsworth i Thor Ragnarok
© Giphy

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.