Fyr og pige drikker alkohol | Dan Humphrey | Serena van der Woodsen  | Penn Badgley | Blake Lively | Netflix
© 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television

Savner du Gossip Girl? Lonely Boy er snart at finde i en ny, nervepirrende Netflix-serie

Og denne gang som en crazy stalker...

18. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Er du også en af de mange, der elskede Gossip Girl og var sønderknust, da serien sluttede tilbage i 2012? Ja, du har sikkert også set serien et par gange efterhånden eller overvejet, om du lige skulle tage en smuttur til Upper East Side. 

Men du behøver faktisk hverken at tage til New York eller se serien igen for at savle og sukke over Lonely Boy (Penn Badgley). For han er nemlig med i en splinterny Netflix-serie ved navn YOU – der ser ufatteligt spændende og klam ud (på den stalker-agtige måde)!

Kærlighed ved første blik 

Det kan godt være, at vi alle sammen godt kan lide at stalke lækre fyre og andre på de sociale medier, men måske ikke så meget som den kære Penn Badgley gør i traileren til YOU – og hvis vi gør, så er det i hvert fald ikke noget, vi snakker højt om... Ja, det ligner godt nok, at han går hårdt til værks i sit stalkergame. Han siger dog, at han gør det, fordi han tror på kærlighed ved første blik... Lidt for meget måske?

Kan du forestille dig Lonely Boy dræbe for kærlighed? 

Traileren til YOU tager en dramatisk drejning halvvejs inde i traileren, hvor Penn Badgley virker meget mere crazy og stalker ikke bare sit crush på medierne og i virkeligheden. Og hvis vores øjne ikke snyder os, ligner det, at han dræber en – spørgsmålet er bare hvem?

Så vidt vi kan regne ud, ser det ud til, at han er misundelig på alle omkring sin one true love, og vil gøre alt for at få hende for ham selv. Ikke nok med at Lonely Boy er med, så er Emily (Shay Mitchell) fra Pretty Little Liars også med – hvilket gør det endnu mere spændende! 

Glæd dig til efteråret

Det kan ofte være trist og gråt i efteråret, men nu har du faktisk noget at glæde dig til. For serien får nemlig amerikansk premiere i starten af september. Så kan der ikke gå så langt tid, før du kan savle lidt over skuespiller Penn Badgley igen – og indtil da kan du lade dig skræmme af den spændende trailer til serien. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.