Powerpuffpigerne
Tegneserien Powerpuff-pigerne udkom i 1998 og sluttede i 2005.© Hanna-Barbera Productions, Cartoon Network Studios, Image Production House

Savner du Powerpuff-pigerne? Nu vender de tilbage i en live-action version

Kan du forestille dig Blomst, Bobbel og Bellis som kvinder i 20'erne?

25. august 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

“Sukker. Krydderier. Og masser af søde sager. Det var de ingredienser, professor Utonium brugte til at skabe perfekte små piger!” 

Ja, vi husker tydeligt introen til tegneserien Powerpuff-pigerne, som udkom i 1998 og sluttede efter seks sæsoner i 2005. Nu vender superheltene tilbage i en live-action version.

Powerpuff-pigerne er nu i 20'erne

Ifølge Variety er live-action udgaven af fortællingen om Powerpuff-pigerne igangsat hos den amerikanske tv-kanal The CW, men eftersom det er lang tid siden, at det sidste afsnit af serien udkom, er der er også sket lidt med superheltepigerne. I den nye version af Powerpuff-pigerne er det nemlig tre piger i 20'erne, der er ærgerlige over at brugt deres barndom på at bekæmpe kriminalitet, vi får et gensyn med.

Kan Powerpuff-pigerne blive enige om at genforenes, nu hvor verden har brug for dem mere end nogensinde? Hvor meget af den originale tegneserie vil vi kunne genkende i den nye version? Og hvem kommer vi til at se som Blomst, Bobbel og Bellis? Vi glæder os til at finde ud af det!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.