Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og Courteney Cox til Emmy Awards
Vi kan slet ikke få armene ned over denne genforening© ABC

Savner du Venner? Så bliver du helt sikkert glad for denne overraskende genforening

Sikke et glædeligt gensyn!

21. september 2020 af Henny Müller Dahl

Okay, vi må indrømme, at vi næsten kunne græde over, hvor meget vi savner at se nye episoder af Venner på skærmen. Men for en stund er vores tårer skiftet ud med glæde, for til Emmy Awards 2020, som netop er overstået, fik vi et kort men glædeligt gensyn med nogle af vennerne fra vores yndlingsserie. 

Roomies siden 1994 

Det store øjeblik fandt sted, da aftenens vært Jimmy Kimmel, stillede om til Jennifer Anistons hjem, hvor hun havde besøg af selveste Lisa Kudrow og Courtney Cox. Jennifer Aniston havde en lille genforening med de to andre Venner-skuespillerinder, efter at hun tidligere på aftenen selv havde været medvært på showet, der i år mest af alt foregik virtuelt og gennem skrattende Zoom-opkald. 

De tre skuespillere jokede med, at de stadig var roomies, og de undrede sig over, hvorfor der overhovedet blev stillet spørgsmålstegn ved, at de var i samme stue. (Hvor skulle de ellers være?!).

Venner-genforening skulle være sket i 2020

Før corona-pandemien satte hele verden på pause, var det meningen, at vi i år kunne se frem til en stor Venner-genforening på HBO Max, men desværre er planerne sat på pause indtil videre. Men den lille surprise reunion til Emmy Awards har i hvert fald gjort, at vi godt kan holde ud at at vente lidt længere. 

Og selvom vi ikke fik glæden af at se alle seks venner genforening, så er tre jo meget bedre end ingenting!

Kilde: Cosmopolitan.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.