Mads Mikkelsen i filmen Polar
Mads Mikkelsen skal spille sammen med Vanessa Hudgens i filmen Polar. © Constantin Film, Dark Horse Entertainment

Se Mads Mikkelsen spille sammen med Vanessa Hudgens i ny film

Det er altså et ret lækker kombi, hvis du spørger os

8. januar 2019 af Michelle Andersen

Dygtige Mads Mikkelsen spiller sammen med en af vores yndlings teenageidoler i en ny film, som udkommer på Netflix 25. januar 2019 – jeps, du skal heldigvis ikke vente særlig længe! 

Mads Mikkelsen og Vanessa Hudgens i lækker kombi

I action-thrilleren, som hedder Polar, følger vi snigmorderen Duncan Vizla aka. Den Sorte Kejser, som spilles af Mads Mikkelsen. Vizla er på vej på pension, da hans tidligere arbejdsgiver mener, at han ikke længere er en god snigmorder. Men sådan går det selvfølgelig ikke...

Udover Katheryn Winnick, som vi kender fra Vikings, og Matt Lucas, som blandt andet har medvirket i Alice In Wonderland, har Mads Mikkelsen også æren af at spille sammen med Vanessa Hudgens, som altså var et af vores absolutte yndlings teenageidoler. Helt ærligt, hvem elskede ikke smukke Gabriella Montez fra High School Musical?!

Få et smugkig 

Herunder kan du se traileren til Polar med den lækre kombi af blandt andre Mads Mikkelsen og Vanessa Hudgens i hovedrollerne. Selvom vi ikke får afsløret særlig meget, glæder vi os altså alligevel til at se filmen.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori