Trailer til Disneys Nøddeknækkeren og de fire Kongeriger.
Vi kan slet ikke vente med at se hele filmen! © The Mark Gordon Company, Walt Disney Pictures

Den sidste trailer til Disneys Nøddeknækkeren og de fire Kongeriger er ude nu!

NU kan vi slet ikke vente med at se premieren

5. september 2018 af Michelle Andersen

Vi kan slet ikke få armene ned af begejstring over, at den sidste trailer til Disneys Nøddeknækkeren og de fire Kongeriger (endelig) er kommet! 

I Disney-filmatiseringen følger vi den modige pige Clara, som leder efter nøglen til en kæmpe skat. Hun ender i en eventyrlig verden opdelt i fire riger, hvor hun blandt andet møder soldaten Phillip, en gruppe mus og regenterne fra tre af rigerne. 

Clara og Phillip må kæmpe sig igennem en masse ondskab i det fjerde rige for at finde frem til nøglen og forhåbentlig vende tilbage til en fredfyldt verden. 

Vi skal ikke vente længe på premieren

Disneys Nøddeknækkeren og de fire Kongeriger har premiere i de danske biografer 25. oktober 2018 – så du skal snart ikke vente meget længere! Men hvis du bare slet ikke kan få nok af Disney, så kan du glæde dig over, at Disney har planlagt at lave en hel række af sine kendte tegnefilm om til live-action spillefilm – så bliver det vist ikke bedre! 

Mens du venter på at finde ud af, om Clara finder nøglen, kan du tjekke det komplette overblik over alle Disneys live-action film

Se traileren til Disneys Nøddeknækkeren og de fire Kongeriger herunder. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.