Hilary Duff i gyserfilmen The Haunting of Sharon Tate
Her ses Hilary Duff som Sharon Tate i den nye gyser/thriller. © Skyline Entertainment, ETA Films, 1428 Films, Green Light Pictures

Se vores teenageidol Hilary Duff i ny, iskold gyserfilm

Hun har en lidt anden rolle end dem i A Cinderella Story og Lizzie McGuire

5. februar 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Mange af vores helt store teenageidoler har ikke længere roller som uskyldige karakterer, selvom det nok er netop de roller, vi altid vil huske dem bedst fra. 

Snart kan vi se Zac Efron (som spillede labre Troy Bolton i High School Musical) som seriemorder i thrilleren Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, og nu får vores teenageidol Hilary Duff også en rolle i en iskold gyserfilm...

Hilary Duff i skrækkelig gyser 

Vi var vilde med Hilary Duff i A Cinderella Story og Raise Your Voice, som helt klart er nogle af de ikoniske tøsefilm fra 00'erne, du bør samle veninderne for at se igen. Nu skal vores helt store teenageidol dog spille med i en gyserfilm/thriller, der ærlig talt ser virkelig klam ud. 

Filmen hedder The Haunting of Sharon Tate, og handlingen er baseret på virkelige hændelser. Duff har fået hovedrollen som den unge, amerikanske – og gravide – skuespiller Sharon Tate, som bliver myrdet i en meget omtalt mordsag fra 1960'erne.

Du kan se traileren til filmen, der udkommer i 2019, her:

Margot Robbie skal også spille Sharon Tate

Faktisk er det ikke kun Hilary Duff, som skal være med til at genskabe den forfærdelige historie om Sharon Tate. I en helt anden film, der har fået navnet Once Upon a Time in Hollywood, skal den dygtige skuespillerinde Margot Robbie OGSÅ portrættere gravide Sharon Tate. 

Denne film udkommer også i 2019, og den glæder vi os virkelig til at se. Ja, faktisk byder dette år på mange forventninger til gode film, og du kan se de andre film, vi slet ikke kan vente med at se i 2019, her.

Kilde: Imdb

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori