Carrie Bradshaw overrasket i Sex and the City
Vi er ret begejstrede for at der kommer en ny spin-off på Sex and the City © Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

Sex and the City får ny spin-off serie

Ja, du læste rigtigt

28. marts 2019 af Amalia Kristiansen

Skaberen af bøgerne Sex and the City, Candace Bushnell, afslører, at hun til august udgiver en ny bog, som hedder Is There Still Sex in the City?, og den skal portrættere datinglivet i Manhatten på en nymoderne måde for de lidt ældre kvinder.

Candace forklarer, at det er Paramount TV, som skal producere serien, der tager udgangpunkt i den nye bog, og den er allerede godt i gang på tegnebrættet. Selvom serien kommer til at handle om sex, dating og livet på Manhatten, så kan vi ikke forvente, at den bliver ligesom den Sex and the City, som vi kender (desværre).

Sex and the City
De fire skønne damer i Sex and the City er ikke med i den nye serie, så vi glæder os til at møde de nye. © Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions

Nymoderne dating for ældre kvinder

Derimod vil serien vise den nymoderne måde at date på, og den vil have et fokus på de lidt ældre kvinder, end dem vi hidtil har fulgt i Sex and the City, hvor der vil blive swipet til højre og kvinderne skal på Tinder-dates.

Nicole Clemens, der står for den nye serie hos Paramount TV, besvarer i et interview med THR NEWS Candace Bushnells spørgsmål med: “Ja, der er stadig mere sex in the city!”

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår den nye serie har premiere, og selvom vi måske ikke får mere af Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, så glæder vi os til at se, hvad den nye serie kan. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori