Deadpool
© Twentieth Century Fox, Marvel Entertainment, Kinberg Genre, Donners' Company, TSG Entertainment

Smid alt, du har i hænderne! Nu kan du se den spritnye trailer til Deadpool 2

Kan du se traileren uden at grine eller savle over Ryan Reynolds?

22. marts 2018 af Amalie Kjær Boel

Ja, tak! Den nyeste trailer til Deadpool 2 er her endelig, og vi har ventet siden 2016, hvilket føles som meget langt tid. Vi har set den første igen og igen de sidste mange måneder, da vi ærlig talt ikke kan få nok af Ryan Reynolds i den. Og ja, nøgenscenen i den første gør den selvfølgelig også meget lækrere. 

Spænd selen ekstra godt denne gang, for Deadpool 2 byder på endnu mere action end den forrige – i hvert fald så vidt vi kan se. Vi kan helt ærligt ikke få vores arme ned, for hvad sker der ikke i den her trailer?!

Mere humor og endnu mere Ryan  

Den dejlige inder er med igen som taxachauffør, og han gør jo kun Ryan Reynolds karakter endnu sjovere. En ny superskurk er også med, og Ryans karakter er endelig sammen med sin kæreste igen. Det er da romantisk!  

Dårlige jokes og fart over feltet

Mon der er lige så mange referencer med til X-Men som i Deadpool? Det tror vi helt bestemt på! Og endnu mere vold, blod og afhuggede hoveder. Ja, det er lige før, at det lyder som et afsnit af Game of Thrones, så vildt og drabeligt ser det ud. Men igen – Reynolds humor gør bare det hele meget sjovere. 

Vi har sat kryds i kalenderen 16. maj, og vi glæder os til at savle over Ryan Reynolds endnu en gang. Hvis du stadig ikke har set den første Deadpool (som er såååå sjov), kan du se den inde på Viaplay lige nu. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.