Joe fra YOU
Vi er så klar på sæson 3!© A+E Studios, Alloy Entertainment, Berlanti Productions, Warner Horizon Television

Joe Goldberg er tilbage: Snart begynder optagelserne til YOU sæson 3

Den creepy bogholder skal tilbage i arbejdstøjet

23. september 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Joe Goldberg (Penn Badgley) har gennem de sidste to sæsoner af den psykologiske thriller-serie YOU sat os i et dilemma, vi aldrig troede, vi skulle finde os selv i – er den uhyggelige, morderiske stalker mest creepy eller mest cute? Okay, okay creepy vinder. 

De første to sæsoner af den nervepirrende Netflix-serie blev et kæmpe hit, og derfor var vi mange, der blev lykkelige, da en tredje sæson blev bekræftet.

Og nu kan vi begynde at glæde os igen – Penn Badgley (Joe Goldberg), Victoria Pedretti (Love Quinn) og Ambyr Childers (Candace Stone) skal nemlig alle til at trække i arbejdstøjet igen, når castet har første optagedag allerede i november.

Joe og Love i sæson 2 af YOU
Hvad mon Loves rolle bliver i sæson 3?© A+E Studios, Alloy Entertainment, Berlanti Productions, Warner Horizon Television

Ingen Joe i julegave

Da tredje sæson blev bekræftet, var planen, at det næste eventyr om Joe (og Love!) skulle løbe over vores skærme allerede i december – perfekt julegave!

Men grundet den verdensomspændende pandemi har holdet måtte udskyde indspilningerne. Seriens producer, Sera Gamble, havde håbet, at serien ville være at finde på Netflix allerede i starten af 2021, men som det ser ud lige nu, er holdet først færdige med at indspille i april, hvilket gør, at serien ikke kommer ud lige så tidligt som planlagt.

Planen er nu, at sæson 3 af YOU rammer vores skærme i slutningen af 2021. 

Joe YOU
Penn Badgley er lige blevet far for første gang!© A+E Studios, Alloy Entertainment, Berlanti Productions, Warner Horizon Television

En enkelt er ikke ked af forsinkelsen

Mens vi kan ærgre os gule og blå over, at vi skal vente endnu længere på at se, hvad Joe denne gang begiver sig ud i, er der en enkelt, der måske ikke er så ærgerlig over forsinkelsen. 

Seriens hovedperson, Penn Badgley, er nemlig lige blevet far – for første gang! Han og konen, Domino Kirke, tog imod deres lille søn, søndag 20. september, og vi kan kun forestille os, at det har været held i uheld for Penn, at han har haft længere tid til at svæve rundt i deres babybobbel. 

Kilde: Unilad.co.uk

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.