Papirhuset
Glæder du dig lige så meget som os til, at Papirhuset vender tilbage? © TAMARA ARRANZ

Snart er det tid til et gensyn med de rødklædte røvere – se den nye teaser af Papirhuset

Vi glæder os til igen at være vidner til dramatiske røverier!

25. maj 2021 af Henny Müller Dahl

Vi er nok mange, der længe har ventet spændt på en nyhed, om hvornår vi mon igen ville få et gensyn med Tokyo, Rio, Denver, Professoren og alle de andre røvere fra Papirhuset, som vi virkelig har savnet i den lange pause imellem sæsonerne af den populære Netflix-serie

Men nu er der endelig tid til lidt optimisme, for Netflix har netop løftet sløret for en lille teaser til den nye sæson af Papirhuset, som dog også bliver seriens allersidste – og det faktum græder vi altså lidt over. I sæsonen vil de rødklædte røvere stå sammen for sidste gang, mens de kæmper mod alle, der står i vejen for deres storslåede planer. Vi gætter i hvert fald på endnu flere voldsomme konfrontationer! 

Premieredatoer er på plads

Det er dog ikke kun en teaser, som alle os seriehungrende fans kan glæde os over. For Netflix har også annonceret premieredatoer for den nye sæson – og ja, der er tale om premieredatoer i flertal. For når Papirhuset igen ruller over skærmen, bliver det ikke kun som én men som hele to fornøjelser.

Papirhuset vil nemlig både forsøde vores efterårs- og vintermåneder, for de to dele af sæson fem får premiere henholdsvis 3. september og 3. december. Så selvom vi stadig ønsker os en lang sommer, er det meget rart at vide, at der venter noget godt på den anden side.

Indtil da kan du se den nye teaser herunder. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.