Ny serie på Netflix V-Wars
Hvem elskede ikke Ians kække smil som Damon i Vampire Diaries? © Alloy Entertainment, Bonanza Productions, Warner Bros. Television, CBS Television Studios, Outerbanks Entertainment, Warner Home Video

Snart kan du se din yndlingsvampyr i en spritny vampyrserie

Men det er en noget anderledes rolle, vi kommer til at se Ian Somerhalder i!

20. november 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Der findes mange forrygende vampyrfilm og -serier ude i den store verden, og på toppen af listen over de absolut bedste af slagsen, der finder vi The Vampire Diaries. Serien har alt det, som en god vampyrserie skal have: Kærlighed, konflikter og en masse aktion – nå ja, og så har den jo ikke mindst Ian Somerhalder i rollen som Damon Salvatore. 

Hvis du – ligesom os – var helt vild med hans kække smil, flotte hår og imponerende evne til at charmere, så vil den her serienyhed gøre din dag lige en tand bedre. 

En HELT anden rolle i vampyruniverset

Hvor vi i The Vampire Diaries var vant til at se Ian som blodtørstig vampyr, så er det en noget anderledes rolle, vi kommer til at se ham i i Netflix' nye serie V Wars, der har premiere 5. december.

Her optræder Ian nemlig i rollen som lægen Dr. Luther Swann, der går målrettet efter at finde en kur mod en smitsom sygdom, som har gjort dele af befolkningen til vampyrer! Men bare rolig, det er ikke, fordi han lige pludselig er blevet til en ond vampyrdræber.

Tværtimod forsøger han at opfinde det middel, der kan gøre dem til mennesker igen – men det viser sig at være lidt af en udfordring, da andre ser det som værende meget nemmere at udrydde vampyrerne for good

Vi er spændte på, om V Wars kan imponere os i sådan en grad, at den kommer på listen over de bedste serier på Netflix. Få en forsmag på den i traileren her. 

Kilde: Imdb.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.