Date mig i et døgn
Skal du se det nye datingprogram?© Discovery Networks

Dette datingprogram, der har haft stor succes i andre lande, kommer snart til Danmark

Kunne du forestille dig at være på blind-date – et helt døgn?!

31. januar 2022 af Rie Kirkebjerg

Kunne du forestille dig at flytte sammen med en, du slet ikke kender? Nej, vel? Det er dog netop det, der skal ske for deltagerne i datingprogrammet Date mig i et døgn, som nu kommer til Danmark. 

Programmet har haft stor succes i Holland, Sverige, Tyskland og UK, så vi har høje forventninger til at blive underholdt på deltagerens lange blind-date. 

På blind-daten, som altså varer et helt døgn, skal parrene forsøge at lære hinanden at kende, lave mad sammen – og nå ja, selvfølgelig finde ud af, om de skal sove sammen, eller om én af dem skal sove på sofaen...? Det kommer der både romantiske, kærlige, pinlige og akavede situationer ud af!

Dates, der sejrer – og dates, der sejler

Vi oplever dates, hvor kærligheden sejrer, men også dem, hvor den sejler, hvor en hyggelig middag bliver afløst af et skænderi, som igen bliver afløst af kys, hvor dybe samtaler udfolder sig, hvor utraditionelle scoreteknikker tages i brug – og dates, hvor tavsheden er larmende intens. Akavet. 

Efter et døgn sammen skal de to første gang beslutte, om daten er forbi, eller om de vil give kærligheden og hinanden endnu et døgn sammen. Det lyder måske nemt, men det er det ikke. 

Premiere i februar

Date mig i et døgn viser alle de versioner af en blind-date, du kan forestille dig. I løbet af otte programmer kommer vi igennem hele følelsesregistret, når vi ser, hvilke match der fører til kærlighed, og hvem der ikke kan komme hurtigt nok hjem.

Der er garanti for både grin, gråd, kys og måske endda ægte kærlighed, når Date mig i et døgn får premiere søndag 13. februar på discovery+ og på Kanal 4. Du kan se de første to programmer på discovery+ og herefter ét afsnit ugentligt. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.