Dated & Related
Skal du se med?


© Ana Blumenkron/Netflix

8 søskendepar dater side om side i dette splinternye Netflix-show – se traileren her

Vil de være de perfekte wingmans? Eller bliver det en katastrofe?

5. august 2022 af Henny Müller Dahl

Vi, der elsker realityprogrammer, har gennem tiden haft fornøjelsen af at følge med i en masse skøre koncepter (også nogle, som vi næsten ikke kan forestille os findes i virkeligheden). Og hver gang, der lander et splinternyt show, undrer vi os over, hvordan det overhovedet er muligt at opfinde ENDNU et nyt format. 

Men vi glæder os hver gang, vi får mulighed for at sætte tænderne i et nyt stykke reality, og det gør vi i den grad også nu, hvor Netflix har annonceret et nyt et af slagsen med titlen Dated & Related. 

Kan søskende hjælpe hinanden med at finde kærligheden?

I Dated & Related skal en gruppe singler bo sammen i et hus, mens de søger efter kærligheden. Det lyder meget klassisk, men twistet er, at de alle tjekker ind sammen med deres bror eller søster, som også har “single” stående som civilstatus.

Kommer de til at hjælpe hinanden på vej og være de perfekte wingmans, eller vil de afsløre alle (irriterende) detaljer om hinanden? I traileren til Dated & Related, som du kan se nederst i artiklen, virker det i den grad til, at vi får lidt af det hele, og at både akavede samtaler og pinlige middage kommer til at fylde en del! 

Søskendepar i Dated & Related
Ceylan og Alara er et af de søskendepar, vi skal møde i Dated & Related. © Netflix

Too Hot to Handle-deltager er vært

Netflix har de sidste par år udsendt flere datingshows – blandt andet det populære Too Hot to Handle. Hvis du, ligesom os, har fulgt ivrigt med i programmet om Lana og alle singlerne, husker du med garanti festlige Melinda Berry fra sæson 2, og hende får vi nu et gensyn med i Dated & Related. Hun skal nemlig være vært, og det betyder, at showets 10 episoder nok skal blive én lang fest at følge med i.

Dated & Related har premiere den 2. september, og du kan se traileren herunder: 

Kilde: Ew.com