Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend
Har du prøvet at deltage i interaktive serier og film?© Netflix

5 spændende, interaktive serier og film, du kan se og deltage i på Netflix

Der findes da intet bedre end film og serier, som forløber lige efter dit hoved!

31. marts 2023 af Frederikke Brinkborg Jønsson

Hvis du elsker film og serier men keder dig ved tanken om at skulle sidde passivt tilbagelænet i flere timer, så er interaktive film og serier helt sikkert noget for dig!

Vi har samlet en liste over de sjoveste og mest spændende, interaktive serier og film på Netflix, som vi med garanti kan sige ikke bliver kedelige at se. Du skal nemlig deltage i dem ved at vælge, hvilken retning historien skal gå. På den måde bliver historien lige så spændende, som du vil have den til at være. Fedt, ikke?

1. Black Mirror: Bandersnatch

Hvis du også var helt bidt af den dystopiske fremtidsserie Black Mirror, så vil du elske den interaktive efterfølger Black Mirror: Bandersnatch! I modsætning til serien, hvor hvert afsnit har sin egen historie og karakterer, er efterfølgeren en film, hvor vi følger de samme karakterer hele filmen igennem. Helt konkret følger vi den unge programmør Stefan, som får til opgave at programmere en dyster fantasiroman om til et computerspil. Som hans arbejde skrider frem, begynder han langsomt at stille spørgsmålstegn til virkeligheden og bliver mere og mere bevidst om, at han lever i en simulation. Virkelig spændende!

Den interaktive serie Black Mirror: Bandersnatch
Vælg, hvilken retning historien skal gå i Black Mirror: Bandersnatch.© Netflix

2. Dig mod naturen

Du kender helt sikkert eventyreren Bear Grylls fra hans mange overlevelsesserier, såsom Running Wild og The Island with Bear Grylls. Som om det ikke var intenst nok at følge med, når Bear Grylls kæmper for sin overlevelse i nogle af de mest barske terræner og klimaer, mens hans spiser insekter og bestiger bjerge, kan du nu komme endnu tættere på det hele i hans interaktive serier og film. Der er nemlig lavet hele tre interaktive serier og én film, hvor du kan bestemme, hvad Bear Grylls skal spise for at overleve, og om han skal krydse den farlige flod eller tage turen igennem skoven. Én ting er i hvert fald sikkert: Der er dømt spænding for alle pengene!

Den interaktive serie Dig Mod Naturen med Bear Grylls
Bestem, hvad Bear Grylls skal udsættes for i Dig Mod Naturen.© Netflix

3. Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

Et sandt drama udspiller sig i den interaktive serie Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend, som har ingen ringere end Daniel Radcliffe (Prince Frederick) og Ellie Kemper (Kimmy Schmidt) i hovedrollerne. Karakteren Kimmy skal nemlig forhindre den onde pastors plan for at kunne gifte sig med Prince Frederick. I denne interaktive serie får du Kimmys liv i hænderne, og det bliver din opgave at hjælpe hende med at træffe de rigtige valg, så hun ender med sin prins. Puha, sikke et ansvar!

Den interaktive serie Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend
Vælg, hvad karaktererne skal gøre og bestem seriens forløb.© Netflix

4. Escape the Undertaker

Escape the Undertaker er en interaktiv film, hvor vi følger de tre unge wrestlere Big E, Kofi Kingston og Xavier Woods i en rædselsvækkende, men samtidig komisk, tur igennem et uhyggeligt hus. Det er dog ikke et normalt spøgelseshus, som vi kender det. Det er nemlig styret af den skrækindjagende wrestler The Undertaker, som er kendt for at være særdeles uhyggelig i sine wrestling-optrædener. I denne korte film bliver det derfor dit job at sikre de unge mænds overlevelse, mens The Undertaker lurer et sted i huset.

Den interaktive film Escape the Undertaker
Afgør de unge mænds skæbne i Escape the Undertaker. © Netflix

5. Headspace: Unwind Your Mind

Nu har du måske fået stillet din trang for underholdning og spænding med de fire første punkter. Derfor kan vi passende slutte af med en afslappende, interaktiv film, som egner sig perfekt de sene aftentimer. Headspace: Unwind Your Mind tilbyder seeren tre forskellige veje til henholdsvis meditation, afslapning og søvn, som du kan tilpasse, så det passer til lige præcis dine behov. Fordelen ved denne film er derfor også, at du kan se den flere gange og afprøve de forskellige muligheder, filmen tilbyder. Varigheden af filmen kan variere helt fra 3 til 45 minutter, afhængigt af hvilke veje du vælger at gå.

Den interaktive film Headspace: Unwind Your Mind
Få hjælp til at falde til ro med Headspace: Unwind Your Mind. © Netflix