Spice Girls
Spice Girls pigerne er alle en del af den nye film. © Wenn

Glæd dig til 2020! Spice Girls vender tilbage i spritny film

Ja, du læste helt rigtigt

13. juni 2019 af Amalia Kristiansen

Spice Girls giver netop nu koncerter i London, og hvis du ikke har været så heldig at komme afsted, så kan du blot glæde dig til 2020, hvor du kan få et gensyn med de virkelig seje kvinder i en ny animationsfilm. Vi kan i hvert fald afsløre, at vi glæder os.

Spice Girls i animationsfilm

Paramount Animation er filmselskabet bag den film, der skal animere Baby, Posh, Ginger, Scary og Sporty, som alle er (og har været) popidoler for mange kvinder og mænd. 

I et interview med Hollywood Reporter bekræfter Paramount, at filmen er sat til at udkomme i 2020 indtil videre, men at titel og skuespillere endnu ikke er helt på plads. De sørger for at bringe rigtig girl power ind i produktionen – bogstaveligt talt. 

Vi sidder klar i 2020!

Vi har ekstremt høje forventninger til filmen, da det er Karen McCullah og Kirsten Smith, der skriver manuskriptet. Det er den duo af seje damer, der står bag 10 Things I Hate About You og Legally Blonde – to gode tøsefilm, som vi har set utallige gange.

Desværre er der ikke så meget information om filmen endnu, men vi glæder os til at de løfter sløret for mere, for vi sidder i hvert fald klar i 2020. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori