Nick Jonas og Miley Cyrus
Se parrene her! © Disney+

13 skuespillerpar fra Disney Channel, der har datet i virkeligheden

To af parrene er stadig sammen den dag i dag!

8. november 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Hollywood er fyldt med kendispar – både i virkligheden og på film. Ja, faktisk er der utrolig mange par, som er opstået under optagelserne af et show på Disney Channel!

Vi har samlet en liste over 13 stjernepar fra Disney Channel, som har datet i virkligheden. Tjek den ud her. 

1. Dove Cameron og Ryan McCartan

Dove Camerons første rigtige forhold var med skuespiller Ryan McCartan. De to spillede forelskede turtelduer i serien Liv and Maddie. 

Parret blev senere forlovet efter at have været kærester i tre år. Dog slog de op seks måneder senere, så et bryllup med de to kom aldrig. 

Dove Cameron og Ryan McCartan
© Disney+

2. Olivia Rodrigo og Joshua Bassett

Olivia Rodrigo og Joshua Bassett datede efter sigende, imens første sæson af High School Musical: The Musical: The Series blev optaget. 

Dog har ingen af dem endegyldigt bekræftet deres forhold, men vi må sige, at de ville danne et smukt par – både i serien og i virkligheden. 

Olivia Rodrigo og Joshua Bassett
© Disney+

3. Nick Jonas og Miley Cyrus

Nick Jonas og hans brødre sang duet med Miley Cyrus, da de gæstede en episode af Hannah Montana

Bag om skærmen datede Nick Jonas og Miley fra Cyrus fra midten af 2007 til starten af 2008. 

Nick Jonas og Miley Cyrus
© Disney+

4. Bridgit Mendler og Shane Harper

Bridgit Mendler og Shane Harper mødte hinanden til castingen på serien Good Luck Charlie. Efter et flereårigt venskab fandt de romantisk sammen i seriens slutning og var efterfølgende kærester i hele fire år. 

Bridgit Mendler og Shane Harper
© Disney+

5. Demi Lovato og Joe Jonas

Demi Lovato fik et crush på Joe Jonas, da de spillede par i serien Camp Rock. Efterfølgende datede de to i en kort periode, men det blev aldrig til et forhold. 

Demi Lovato og Joe Jonas
© Disney+

6. Alyson Stoner og Cole Sprouse

Den første fyr, Alyson Stoner havde et crush på, var hendes medskuespiller på The Suite Life of Zack and Cody, Cole Sprouse

De to skuespillere begyndte at date, og i 2004 introducerede Cole Sprouse hende som sin kæreste i et interview. Forholdet holdt dog ikke længe, og han slog faktisk op med hende på hendes fødselsdag (dårlig stil!). 

Alyson Stoner og Cole Sprouse
© Disney+

7. Kimberly J. Brown og Daniel Kountz

Kimberly J. Brown og Daniel Kountz spillede kærester i filmen Halloweentown II: Kalabar's Revenge fra 2001. 

De datede aldrig på set, men i 2016 fandt de sammen igen, og i 2022 blev de forlovede. Cute – det er vist det, vi kan kalde for meant to be. 

Kimberly J. Brown
© Disney+
Daniel Kountz
© Disney+

8. Frankie A. Rodriguez og Joe Serafini

I serien High School Musical: The Musical: The Series spiller skuespillerne Frankie A. Rodriguez og Joe Serafini kærester. Det har sidenhen vist sig at være et godt match, og parret har nu været sammen siden 2019. 

Frankie A. Rodriguez og Joe Serafini
© Disney+

9. Zac Efron og Vanessa Hudgens

Vores allesammens favorit-disneypar, Zac Efron og Vanessa Hudgens, var kærester i hele 4 år. Parret spillede også kærester i filmene High School Musical og slog op efter, at den sidste film, High School Musical 3, havde premiere. 

Zac Efron og Vanessa Hudgens
© Disney+

10. Miley Cyrus og Lucas Till

Miley Cyrus fandt også kærligheden i filmen Hannah Montana: The Movie. Under indspilningen datede hun nemlig skuespiller Lucas Till, som spillede med i filmen.  

Miley Cyrus og Lucas Till
© Disney+

11. Cole Sprouse og Victoria Justice

Lige inden Cole Sprouse fandt sammen med Alyson Stoner, datede han Victoria Justice, som var gæsteskuespiller i serien The Suite Life of Zack and Cody. 

De to var blot børn på det tidspunkt, og Victoria Justice var faktisk Cole Sprouse's første kys, som var en del af optagelserne. 

Cole Sprouse og Victoria Justice
© Disney+

12. Olivia Holt og Luke Benward

Olivia Holt og Luke Benward datede i et år efter at have spillet hinandens kærlighedsinteresser i filmen Girl Vs. Monster. 

Olivia Holt og Luke Benward
© Disney+

13. Olivia Rodrigo og Ethan Wacker

Olivia Rodrigo datede også sin Bizaardvark medskuespiller, Ethan Wacker. I serien daterede deres karakterer aldrig, men det gjorde de to skuespillere til gengæld i virkeligheden. De var i et forhold med hinanden fra 2018 til 2019. 

Olivia Rodrigo og Ethan Wacker
© Disney+

Kilde: Buzzfeed.com