Bachelor Danmark
Følger du også med i Bachelor, der kan ses på TV2 og TV2 Play? © Lotta Lemche/TV 2

15 tanker, vi tænker, når vi ser Bachelor

‘Er det plastikroser, eller har de bare rippet hele Grækenland for røde roser?’

9. juni 2021 af Henny Müller Dahl

1. ‘Okay, det er egentlig fedt nok med et realityprogram med deltagere over 18 år.Det gør os dog ikke til mindre fans af Paradise Hotel

2. ‘Fra nu af er tirsdag, onsdag og torsdag ikke kun Paradise Hotel-dage men også Bachelor-dage.’ Yes! Mere reality til os! 

3. ‘Hvor mange gange skal vi høre spørgsmålet “Vil du have børn?” i løbet af programmet?Måske vi skulle tage et shot hver gang? Et oplagt drukspil.

4. ‘Er det plastikroser, der uddeles til roseceremonierne, eller har de bare rippet hele Grækenland for røde roser?’ Stakkels gartner, der har været på overarbejde i så fald. 

5. ‘Håndjern i et ellers uskyldigt program på TV2 Play?’ Ja, okay, spændende... 

6. ‘Hvor lækkert, at kvinderne bare kan chille og hygge ved poolen hele dagen.’ Det gør bare liiidt ondt på maven på alle os, der virkelig savner at rejse lige nu. 

7. ‘Og hvor er Casper, når han ikke er på date?’ I fuld gang med at finde på flere dybe spørgsmål, gætter vi på. 

8. ‘Hvordan er kvinderne egentlig blevet udvalgt?’ Er det bare sket i god, gammeldags Landmand søger Kærlighed-stil, eller hvordan foregår det lige? Det gad vi godt vide. 

9. ‘Er det kvindernes egne kjoler, de har på til roseceremonierne?’ Rimelig vilde samlinger af gallakjoler i så fald. Hvordan passer de i kufferterne? 

10. ‘Kan Casper rent faktisk huske alle kvindernes navne?’ Imponerende, for det er en umulig opgave for os... 

11. ‘Okay, nogle dates er klart federe end andre.’ Er det bare os, eller en en sejltur i Middelhavet ikke bare lidt sejere end et Hercules-agtigt photoshoot? 

12. ‘Hatten af for, at to veninder tør at stille op i samme program.’ Først tænkte vi, at det var lidt mærkeligt, men nu elsker vi bare, hvor meget de støtter hinanden. 

13. ‘Hvornår kommer en af kvinderne til at takke nej til en rose?’ Uhh, vi venter venter altså lidt spændt på det dramatiske tv-øjeblik. 

14. ‘Casper er meget sød og høflig, men hvordan kan alle kvinderne blive SÅ glade for ham på så kort tid?’ Måske er det varmen? 

15. ‘Det kan godt være, programmet er lidt gammeldags, men det er stadig underholdende!’ Det kan vi bare ikke komme helt udenom. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.