Gift ved første blik
Ser du også Gift ved første blik? © DR / Brian Lichtenstein

10 tanker, vi tænker, når vi ser Gift ved første blik

‘Ville min kæreste og jeg mon blive matchet, hvis vi var med?’

14. september 2023 af Henny Müller Dahl

1. ‘Sikke nogle fantastiske matches!’ Men efter nogle episoder begynder vi typisk at tænke: ‘Nå, den var måske ikke helt god alligevel.’

2. ‘Hmm, ville min kæreste og jeg mon blive matchet, hvis vi var med?’ Det ville i hvert fald være lidt sjovt at blive analyseret af programmets eksperter. 

3. ‘Tænk engang at skulle være gift i seks uger med en helt fremmed person.’ Og når nogen overhovedet til det stadie, hvor prutter er acceptable, på den tid? 

4. ‘Deltagerne tør at blive gift med en fremmed. Jeg tør ikke engang at bede om en ekstra serviet, når jeg er på restaurant.’ Lidt vild forskel... 

5. ‘Får deltagerne lov til at bestemme stilen til deres bryllupper?’ Eller er DR bare sådan: “Vi giver dem lige nogle hvide servietter og et par eucalyptus-grene?” 

6. ‘Kan vi også få lov til at sejle væk fra vores bryllupsceremoni i en kano?’ Det virker alligevel lidt federe end en typisk bryllupsbil. 

7. ‘Hvordan kan deltagerne skrive så flotte bryllupstaler til hinanden?’ Og her sidder vi og kan ikke engang finde på noget at sige til vores nye Tinder-match... 

8. ‘Ville jeg mon have lyst til at sove sammen med min nye ægtefælle første nat?’ Altså lidt putning kan jo synes som en ufattelig god idé efter et glas vin eller to og så endda efter en vellykket bryllupsfest. Vi er dog sikre på, at eksperterne har fat i den lange ende her. 

9. ‘Hvem er Martin egentlig?’ Martin virker jo så sød og sjov, men når vi ser introen til programmet, bliver vi nysgerrige på, hvad der mon kan tricke ham SÅ meget, at han slår i bordet. 

10. ‘Hvad hvis en af deltagerne kender den person, de er matchet med, i forvejen?’ Tænk, hvis det pludselig var din gode venindes kæreste Mathias fra parallel-klassen i folkeskolen, der stod ved alteret... Akavet.