Gift ved første blik
Ser du også Gift ved første blik? © DR / Theis Mortensen

10 tanker, vi tænker, når vi ser Gift ved første blik

‘Ville min kæreste og jeg mon blive matchet, hvis vi var med?’

15. september 2022 af Henny Müller Dahl

1. ‘Sikke nogle fantastiske matches!’ Men efter nogle episoder begynder vi typisk at tænke: ‘Nå, den var måske ikke helt god alligevel.’

2. ‘Hmm, ville min kæreste og jeg mon blive matchet, hvis vi var med?’ Det ville i hvert fald være lidt sjovt at blive analyseret af programmets eksperter. 

3. ‘Tænk engang at skulle være gift i seks uger med en helt fremmed person.’ Og når nogen overhovedet til det stadie, hvor prutter er acceptable, på den tid? 

4. ‘Deltagerne tør at blive gift med en fremmed. Jeg tør ikke engang at bede om en ekstra serviet, når jeg er på restaurant.’ Lidt vild forskel... 

5. ‘Får deltagerne lov til at bestemme stilen til deres bryllupper?’ Eller er DR bare sådan: “Vi giver dem lige nogle hvide servietter og et par eucalyptus-grene?” 

6. ‘Kan vi også få lov til at sejle væk fra vores bryllupsceremoni i en kano?’ Det virker alligevel lidt federe end en typisk bryllupsbil. 

7. ‘Hvordan kan deltagerne skrive så flotte bryllupstaler til hinanden?’ Og her sidder vi og kan ikke engang finde på noget at sige til vores ny Tinder-match... 

8. ‘Hvad er det lige for et smart outfit-system, Steen har fundet på?’ Den geniale strategi med kun at vælge de tre forreste bukser, t-shirts og så videre må vi altså selv til at implementere!

9. ‘Blev Mikael mon skuffet, da Melissa fortalte, at de to skulle på bryllupsrejse i Herning?’ Men vi er næsten sikre på, at Herning også er hyggelig! 

10. ‘Kan vi please få lov til at tage på druk med Sebastian og Anders?’ Deres bytur under bryllupsrejsen til Mallorca har overbevist os om, at det kun ville blive sjovt!