The Handmaid‘s Tale | Offred holder øje med dig
© MGM Television

Yes! Anden sæson af The Handmaid´s Tale har fået premieredato

Så sæt kryds i kalenderen – og aflys alle andre aftaler!

19. februar 2018 af Amalie Kjær Boel

Der er god nyhed til alle os, der elsker The Handmaid‘s tale! Hvis du var en af dem, der også bingewatchede første sæson på en weekend (og ikke kunne få nok af den) så får du igen snart muligheden.

Se anden sæson LIGE om lidt

HBO har nu løftet sløret for, hvornår den meget ventede sæson to får premiere. Serien har i forvejen skabt store overskrifter det sidste års tid, da den har vundet Emmy‘s, Golden Globe‘s og mange andre prestige fyldte priser. Sæson to vil starte med et dobbeltafsnit, der vil blive tilgængeligt på HBO Nordic 26. april i år.

Anden sæson af The Handmaid‘s Tale vil bestå af 13 episoder. Her vil vi igen følge Offred (Elisabeth Moss), hvor vi slap hende: gravid og i gang med at kæmpe for sine og sit kommende barns rettigheder i et samfund, hvor intet er tilladt. I sæson to vil alle karakterne enten vinde eller underkaste sig samfundets rædsler.

Du har stadig muligheden for at se sæson et, som ligger tilgængelig inde på HBO Nordic, hvis du stadig ikke har set den, eller har brug for at få opfrisket din hukommelse. The Handmaid‘s Tale er en af de 15 bedste serier på HBO, som du kan nyde med god samvittighed! Så slå benene op, og nyd et 10 timers godt, mørkt drama, som sætter spørgsmålstegn ved et muligt amerikansk fremtidigt USA. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori