Simone og Lucas i The Rain
Desværre er det den sidste sæson af The Rain, så vi skal nyde det.© Miso Film

Netflix afslører, at The Rain vender tilbage med en 3. sæson – og vi kan ikke vente

Der er dog også en dårlig nyhed

19. juni 2019 af Amalia Kristiansen

Vi har været ellevilde med den danske serie The Rain, og da sæson 2 endelig udkom i maj (og vi havde slugt den på få dage), sad vi tilbage med en lad følelse, for vi ville gerne se mere til den vilde spændingsserie.

Netflix har netop annonceret, at serien vender tilbage i 2020 – og det bliver den allersidste sæson. De teaser med vendingen “du kan ikke overleve alene”, og vi er spændte på, hvad det betyder for sæson 3. Desværre betyder det også, at vi skal vinke farvel til serien, fordi det er den sidste – så vi skal huske at nyde hvert et afsnit af sæson 3. 

The rain sæson 3 på netflix
Vi kan ikke vente med at se traileren for den sidste sæson© Netflix

The Rain har stærke seertal i Danmark

Serien har ifølge Netflix stærke seertal i Danmark, men andre lande har også taget godt imod den. På verdensplan har over 30 millioner set den vilde spændingsserie, og det gør den til mest sete ikke-engelske Netflix Original – og vi forstår det godt. 

Vi kan indtil videre kun gisne om, hvad den sidste sæson af The Rain skal handle om, men vi glæder os til at de løfter sløret for flere informationer.

Hvis ikke du allerede har fået set den danske serie The Rain, kan du heldigvis se både sæson 1 og 2 på Netflix nu. Vi kan næsten garantere, at du ikke bliver skuffet.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.