The Summer I Turned Pretty
Vi glæder os til at se den nye serie The Summer I Turned Pretty.© Prime Video / Dana Hawley

Elskede du To All The Boys-filmene? Så skal du se denne nye serie af samme forfatter

Lige noget for dig, der er vild med ung kærlighed – og så har den premiere i dag!

17. juni 2022 af Henny Müller Dahl

Var du (ligesom os) bare helt vild med de tre søde To All The Boys-film på Netflix, og føler du, at filmenes charmerende hovedkarakter Lara Jean må være en af de personer, du kan relatere allermest til? Så er du nok også en anelse trist over, at der ikke ser ud til at udkomme flere film lige foreløbigt, så længe der kun eksisterer tre bind i bogserien af samme navn. 

Men! Heldigvis har forfatteren bag To All The boys-bøgerne, Jenny Han, gang i andre ting – og nu udkommer hendes splinternye serie The Summer I Turned Pretty, som du helt sikkert vil elske, hvis du er en sucker for serier om ung kærlighed. 

The Summer I Turned Pretty
The Summer I Turned Pretty er en sød coming-of-age-historie.


© Prime Video / Peter Taylor

En historie om en kærlighedstrekant 

The Summer I Turned Pretty er et såkaldt multi-generationelt drama, der handler om en noget kompliceret kærlighedstrekant – nemlig mellem en pige og to brødre. Av, den må ikke være helt nem! 

Seriens hovedperson, Belly, elsker sommeren, og hvert år bruger hun ferien i sine familievenners sommerhus ved stranden. Solen, stranden og havet er fantastisk i sig selv, men den allerbedste del er, at hun hvert år får lov at blive genforenet med sine barndomsvenner, Jeremiah og Conrad, som er brødre. 

Men pludselig en sommer begynder brødrene at lægge mærke til Belly på en helt ny måde, og hun finder sig selv i en svær kærlighedstrekant med begge brødre. Det er en coming-of-age-historie om ung kærlighed, hjertesmerte, og magien ved den ene perfekte sommer. 

Første sæson er allerede tilgængelig

The Summer I Turned Pretty er baseret på bogen af samme navn – eller på dansk: Den sommer alting ændrede sig, og den første sæson vil bestå af syv episoder, som kan streames på Amazon Prime Video fra i dag, 17. juni. 

Allerede inden premieren blev det bekræftet, at der udkommer en sæson mere på et senere tidspunkt. Det lyder meget lovende, synes vi! 

Du kan se traileren til The Summer I Turned Pretty herunder: