Rapunzel i Tangled
Hvis du har set alle Disneyfilm, kan du godt kalde dig ægte Disney-fan!© Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Er du voksen Disney-fan? Så kunne du aldrig drømme om at skamme dig over disse 11 ting

Din store drøm er at blive friet til i Disneyland

25. september 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du får tårer i øjnene, når du tænker på Mufasas død. Og når du (gen)ser Løvernes Konge, tudbrøler du mere end Simba, når den forfærdelige scene kommer.

2. Du har en Spotify-playliste KUN med Disney-sange. Mulans I’ll Make a Man Out of You bringer virkelig din bad ass-side frem i træningscenteret, og Bibbidi-bobbidi-boo fra Askepot er overraskende effektiv at gøre rent til!

3. Du lytter også stadig til Scenen er din-Simones version af Vindens Farver. Og den giver dig seriøst stadig kuldegysninger. 

4. Du kan sagtens sætte hele fredag og lørdag aften af til at holde Disney-filmmaraton. X-faktor og Klipfiskerne kan jo ikke tilnærmelsesvis hamle op med de gamle klassikere!

5. At Disney laver en lang række af deres tegnefilm om til live action-spillefilm, er det bedste, der hidtil er sket i dit liv. Du kommer troligt (og latterligt spændt) til at sidde klar til alle filmenes premiere i biografen.

6. Du har en meget klar rangliste over dine favorit-Disneyfilm. Og den er ikke til diskussion.

7. Du har en fantastisk Disney-paratviden og ved udmærket godt, at Disney genbruger nogle af deres animationer for at spare tid og penge. Ja, faktisk har du nørdet alle Disneys hemmeligheder, som altså slet ikke er hemmeligheder for dig mere! 

8. Din store drøm er at blive friet til i Disneyland. Eller at være med til et magisk Disney-bryllup!

9. Du har selvfølgelig analyseret, hvilken Disney-prinsesse du selv minder mest om. Det er jo vigtigt at vide, hvad du skal gøre, hvis du pludselig møder en potentiel partner på et flyvende tæppe... Ikke?

10. Disneyfilm er – helt ærligt – det bedste at se på en tømmermændsramt søndag. Lidt kvalme, pizza og Herkules er jo en overraskende god kombination.

11. Du får tit den skeptiske konstatering “Du er da for gammel til at se Disneyfilm” at vide. Hertil synger du selvfølgelig bare “Så tag det roooligt, det det bedste på jord!”