Maya og Kirstine i Bachelor
Vidste du, at Casper ikke selv har valgt kvinderne?© Lotta Lemche/TV2

12 ting, du sikkert ikke vidste om Bachelor

Ved du, hvilke to Bachelor-deltagere der har været med i Robinson? Og hvilken, der har været med i For lækker til love?

23. juni 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Løber det dig koldt ned ad ryggen, når Casper og Jaffer siger: “Min sidste roser giver jeg til..”, skal du stensikkert have lidt kvalitetstid med din TV2 Play-konto tirsdag, onsdag og torsdag, og har du tænkt over, om du egentlig helst vil på helikopter- eller yacht-date, så er du sikkert lige så Bachelor-ficerede, som vi er!

Bag serien er der en masse overraskende facts, som du måske ikke vidste, og vi har samlet 12 af dem her. 

1.  Casper blev spurgt, om han ville være Danmarks første bachelor i en besked på Instagram

Casper blev kontaktet af en caster over Instagram, der spurgte, om han kunne være interesseret i programmet. Casper har fortalt, at han var bange for, det var et scam, men da casteren ringede til ham og forklarede lidt mere om programmet, blev han overbevist om, at den var god nok. 

Bachelor, Casper
Vildt nok, at Casper blev spurgt over Instagram!© Lotta Lemche/TV2

2. Hele to Bachelor-deltagere har deltaget i Robinson

Linea deltog i sæson 18, hvor blandt andet Türker, som vi kender fra Paradise Hotel, var med til at sende hende hjem. Jaffer var med i sæson 19, hvor han gik hele vejen til finalen. Mon de kunne have sprunget Bachelor over, hvis de havde været i samme Robinson-sæson? Vi får at se, om der udvikler sig følelser mellem de to tidligere Robinson-deltagere (så spændende!). Men Linea og Jaffer er faktisk ikke de eneste, vi har set på skærmen før. 

3. Kirstine har deltaget i For lækker til love

Kirstine var godt nok ikke deltager, men var på date med Ciano Marra. Kirstine var dog ikke helt nede med Cianos attitude og endte med at sætte ham godt og grundigt på plads. Det ville være synd at sige, der opstod sød musik mellem de to! Og heldigvis for det, for ellers havde vi jo ikke haft hendes søde, sassy væsen i Bachelor, og det ville vi være kede af at undvære! 

4. Casper og Jaffer har ikke selv valgt kvinderne 

I podcasten Aftenklubben fortæller Casper, at han ikke selv har udvalgt kvinderne, men det er produktionsselskabet, der har sorteret i de mange ansøgere for at finde lige præcis de kvinder, de tror, vil være et godt match for Casper og Jaffer. 

Bachelor, Jaffer, Stine, Kirstine og Linea
Jaffer har altså ikke selv valgt Stine, Kirstine eller Linea, men han ser nu meget tilfreds ud, ikk'?© Lotta Lemche/TV2

5. Programmet blev vist for første gang i 2002

Programmet blev sendt første gang i 2002, og siden har 35 lande verden over, blandt andet Australien, England, Ukraine og Frankrig, stået for 175 sæsoner og mere end 2.200 timers Bachelor-programmer. Mange af deltagerne i den amerikanske version er siden deres deltagelse i programmet blevet vaskeægte kendisser. 

I dag er der to ud af de 25 amerikanske bachelor-par, der stadig er sammen, og et enkelt af parrene er gift og har fået flere børn. Sødt! Vi krydser fingre for det samme for Casper og Jaffer. 

6. Bacheloren bliver betalt af produktionsselskabet

I andre lande! Vi ved faktisk ikke, om Jaffer og Casper får penge for at være med, men det gør bacheloren i andre lande, hvor showet kører. Dog får ingen andre af deltagerne nogen form for løn for at medvirke. 

Bachelor, Casper
Mon Casper ender med en nuttet bachelor-baby med en af disse søde kvinder?© Lotta Lemche/TV2

7. Deltagerne må have deres telefon en time per uge

På trods af, hvor Instagram-venligt kvindernes bolig er, må grammen vente med en opdatering, for kvinderne må kun have deres telefon en time per uge. Pyh, det må vi kalde en digital-detox, der vil noget!

8. Alle deltagerne i den amerikanske version skal have en kønssygdomstest inden programmet

Lige nu kan vi slet ikke forestille os, at søde Casper og grineren Jaffer skulle have sex med en masse kvinder på kryds og tværs i programmet, men det er ikke desto mindre det, der ofte sker i den amerikanske version. 

Der kan bacheloren invitere kvinderne med ind i fantasy-suiten, og der sker ofte ting og sager, der mere minder om et afsnit af Ex on the Beach end af det danske bachelor. Derfor giver det ret god mening, at der ikke lige skal være en omgang klamydia på rundtur mellem deltagerne i programmet. Ellers tak! 

Bachelor, Casper
Den date gad vi godt have været med på! Det så for vild ud.© Lotta Lemche/TV2

9. Alle deltagerne var i karantæne inden programmet

Grundet corona skulle alle deltagerne være i fem dages karantæne, inden programmet kunne starte med at filme. Men okay, hvis vi nu skulle i karantæne, ville Rhodos da være et ret godt karantæne-spot

10. Casper og Jaffer skal ikke fri til den sidste pige, men Casper er ikke lukket overfor det

I podcasten Aftenklubben fortæller Casper, at han var ret skeptisk omkring det amerikanske koncept, hvor bacheloren skal fri til den sidste pige, men heldigvis er det ikke et krav i den danske udgave. Casper fortæller dog, at selvom han ikke forventer at fri til den sidste pige, skal man aldrig sige aldrig. Seriøst, hvor spændende er det ikke lige?

Bachelor, Jaffer
Tror du, Jaffer ender med at fri til en af kvinderne?© Lotta Lemche/TV2

11. I den amerikanske udgave må kvinderne ikke sige nej til en date – det må de gerne i den danske

Som du kan læse, er der ret mange forskelle mellem den danske og amerikanske version. En af dem er, at kvinderne i den amerikanske version ikke må sige nej tak til en date. Det viste Linea, da hun ikke havde lyst til at skulle på date med Michaela, at kvinderne altså godt må i den danske udgave. 

12. Da Jaffer kom ind, overvejede Casper at rejse hjem

På trods af at Caspers første reaktion på Jaffers ankomst var superpositiv, var humøret ikke helt så højt, da kameraerne blev slukket. Casper har nemlig sidenhen fortalt, at han meget alvorligt overvejede at rejse hjem. 

Han indkaldte til møde med Warner Brothers, produktionsselskabet bag programmet, og fortalte, at han ikke følte, de havde levet op til den kontrakt, de havde lavet: “Jeg var simpelthen så utilfreds med flere ting, at jeg overvejede at trække mig og rejse hjem,” fortæller Casper og fortsætter: “Jeg synes faktisk, at det, de havde gjort, var totalt utilgiveligt. Jeg følte, at de havde brudt min tillid til dem. Men efter de havde undskyldt, endte vi med at finde en løsning, som jeg kunne leve med, og derfor blev jeg.” Pyh, vi er glade for, den søde midtjyde blev! 

Casper på date med Maya, Bachelor
Casper var altså lige ved at smutte fra det hele, da Jaffer kom ind i billedet. Gisp!© Lotta Lemche/TV2

Kilde: Tv2.dk, AFTENKLUBBEN, Cosmopolitan.com, Thethings.com, Linea Sindts Instagram-profil

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.