Love is Blind Netflix
Vidste du disse ting om Love is Blind? © Kinetic Content, Netflix

4 ting, du ikke vidste om Love is Blind

Deltagerne kunne godt springe fra, inden de stod ved alteret

17. marts 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

Har du (også) slugt samtlige episoder af Netflixs datingeksperimement Love is Blind? Så er der sikkert en række ting, du har undret dig over, og herunder har vi samlet fire ting, der sandsynligvis kan være svar på nogle af (ja, vi har i hvert fald virkelig mange) dine spørgsmål om det vilde realityprogram. 

1. Deltagerne bliver castet gennem Instagram

I et interview med CNN afslører Cameron og Lauren, at casterne på Love is Blind skrev privatbeskeder til hver af deres Instagramprofiler, da de castede deltagere til programmet. Her blev de spurgt, om de var singler, og om de var interesserede i at deltage i et datingprogram med en helt unik præmis. Heldigvis sagde de begge ja til det!

2. Der var åbenbart flere frierier, end vi ser

Vi har allerede undret os over, hvad der bliver af de singler, som ikke får en bryllupsrejse og en billet til Mexico. Det tyder på, at der er flere par, som har haft en god kemi, for i et interview bliver det afsløret, at to par, udover dem vi ser, også bliver forlovet

Produktionen havde dog kun planlagt fem bryllupper, og de havde derfor ikke nok bemanding i teamet til at at fuldføre flere storylines i realityshowet. Lidt ærgerligt for de andre par, som havde håbet på at sige ja (eller nej...) til hinanden på tv verden over.

3. Deltagerne kunne godt springe fra, inden de stod ved alteret

Tænk at hoppe i en brudekjole, du har brugt timer på at vælge, få lagt en festmakeup uden lige og desuden invitere hele din familie og alle dine venner til bryllup... for at sige nej ved alteret. 

Det lyder grotesk, når deltagerne med tårer i øjnene fortæller deres partner, at de ikke vil gifte sig, når de står ved alteret, men de forstår virkelig at lave binge-værdigt reality-tv, for det var slet ikke et krav fra produktionen, at det var dér, de skulle komme med deres endelige udmelding. Producer Chris Coelen afslører nemlig, at deltagerne sagtens kunne have gjort det inden brylluppet. Av...

4. Produktionen er fremadrettet åben for at caste deltagere med andre seksualiteter

Den første sæson af Love is Blind skaber udelukkende heteroseksuelle par, men producer Chris Coelen har i ovenstående interview også fortalt, at produktionen er åbne for at udforske, hvordan programmet fungerer med et bredere spektrum af seksuelle præferencer. Vi glæder os. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.