Love is Blind Netflix
Vidste du disse ting om Love is Blind?© PATRICK WYMORE/NETFLIX

9 ting, du ikke vidste om Love is Blind

Deltagerne hører ikke hinanden gennem væggen, men igennem højtalere i rummet

9. november 2022 af Rie Louise Kirkebjerg, Maria Dalby Kamper

Har du (også) slugt samtlige episoder af Netflixs datingeksperimement Love is Blind? Så er der sikkert en række ting, du har undret dig over, og herunder har vi samlet 9 ting, der sandsynligvis kan være svar på nogle af dine spørgsmål (ja, vi har i hvert fald virkelig mange) om det vilde realityprogram. 

1. Nogle af deltagerne er blevet castet gennem Instagram

I et interview med CNN afslører Cameron og Lauren fra sæson et, at casterne på Love is Blind skrev privatbeskeder til hver af deres Instagramprofiler, da de castede deltagere til første sæson af programmet. Her blev de spurgt, om de var singler, og om de var interesserede i at deltage i et datingprogram med en helt unik præmis. Heldigvis sagde de begge ja til det!

Til gengæld har Deepti fra sæson 2 udtalt, at hun skulle igennem lange spørgeskemaer og interviews. De inkluderede blandt andet spørgsmål som “Hvad er røde flag for dig?” og “Hvilket forhold forsøger du at bygge?” Det kan altså tyde på, at de har ændret lidt i processen siden den første sæson. 

2. Der har været flere frierier, end dem vi har set

Vi har allerede undret os over, hvad der bliver af de singler, som ikke får en bryllupsrejse og en billet til Mexico. Det tyder på, at der er flere par, som har haft en god kemi, for i et interview efter sæson 1 blev det afsløret, at to par, udover dem vi ser, også blev forlovet

Produktionen havde til sæson 1 dog kun planlagt fem bryllupper, og de havde derfor ikke nok bemanding i teamet til at at fuldføre flere storylines i realityshowet. Det har også vist sig, at flere forlovelser fandt sted, end dem vi følger i sæson 2. Lidt ærgerligt for de andre par, som havde håbet på at sige ja (eller nej...) til hinanden på tv verden over.

3. Parrene skal være opmærksomme på ikke at poste hinanden og gå ud som par, imens programmet er i gang

Dette giver måske sig selv, men alligevel synes vi, at det er ret så vildt. De par, som finder sammen, er nødsaget til at gemme deres forhold, imens programmet bliver sendt på Netflix. Denne regel skal sikre, at de ikke spoiler slutningen, og hvad der sker, inden programmet er færdigt. 

Nick fra sæson 2 har udtalt i et interview, at han og Danielle brugte dagene på at binge Dawsons Creek, indtil programmet var slut, og parret postede ikke hinanden på de sociale medier. Danielles mor havde dog særligt svært ved ikke at måtte dele med verdenen, at hendes datter var gift. Parret er dog desværre ikke sammen mere. 

4. Deltagerne behøver ikke at medbringe egne ringe, men de må gerne

I sæson 2 ser vi Kyle fri til Shaina med sin mors ring, men det er altså ikke et krav, at deltagerne har egen ring med. Programmet tilbyder faktisk ringe, hvis det er det, deltagerne ønsker. Der er endda flere variationer, fortæller skaberen af showet til Variety. Han fortæller, at der er 10-12 forskellige stilarter og farver, som deltagerne kan vælge imellem. Så der er ikke pres på i forhold til selv at skulle have en ring med. 

5. Det var muligt for deltagerne at springe fra, inden de stod ved alteret

Tænk at hoppe i en brudekjole, du har brugt timer på at vælge, få lagt en festmakeup uden lige og desuden invitere hele din familie og alle dine venner til bryllup... For at sige nej ved alteret. 

Det lyder grotesk, når deltagerne med tårer i øjnene fortæller deres partner, at de ikke vil gifte sig, når de står ved alteret, men de forstår virkelig at lave binge-værdigt reality-tv. For det er slet ikke et krav fra produktionen, at det var dér ved alteret, at deltagerne skal komme med deres endelige udmelding. Producer Chris Coelen afslører nemlig, at deltagerne sagtens kan gøre det inden brylluppet. Av...

6. Kvinderne må gerne fri

Det er 2022, og vi har da undret os lidt over, om det er en regel, at det er mændene, som frier, men det er det ikke. I et interview med Variety fortæller produceren Chris Coelen, at kvinderne gerne må fri, og at produktionen fortæller dem, at det er deltagernes historie, og at de derfor vælger, hvordan den skal gå. De fleste kvinder fortæller dog, at de ikke har lyst til selv at fri. Det kan være, at vi ser det i sæson 4, hvis vi bliver så heldige at få en sæson til. 

7. Producer fik (også) det indtryk, at Andrew fra sæson 3 forsøgte at lave falske tårer med sine øjendråber

Producer Chris Coelen har også kommenteret på situationen med Andrew fra sæson 3, hvor vi som seere oplever, at han benytter sig af øjendråber, og hvor det godt kunne ligne, at han prøver at lave falske tårer. Chris fortæller til Variety, at det også var hans indtryk, da han sad i interviewrummet og så det ske.

Produceren udtaler, at de inkluderede klippet for at vise den autentiske historie, men også vise essensen af, hvilken karakter Andrew er. 

8. Der er en simpel årsag bag valget af guldglas 

I næsten alle scener kan vi se deltagerne drikke af glas og kopper med et meget unikt og flot guld-look. Faktisk har vi også i sæson 3 set guld-shotglas. Producer Chris Coelen udtaler i et interview, at de ser ud, som de gør, så seeren kan genkende programmet, når de tænder for det, men også fordi de er æstetisk flotte.

Der kan dog også være en anden særlig årsag, som ikke har noget at gøre med det æstetiske udtryk. Dem, som skal redigere de forskellige klip fra Love is Blind, kan nemlig sætte videoerne sammen uden at skulle tænke på, hvor meget drikkelse der er tilbage i koppen i de klip, som bliver sat sammen. 

9. Deltagerne hører ikke hinanden igennem væggen i de pods, de sidder i

Hele den pod, som deltagerne befinder sig i, er faktisk fuldstændig lydtæt. De kan altså ikke høre hinanden igennem den væg, som er imellem dem. I stedet er det gennem højtalere, at de hører hinanden.

Sal fra sæson 2 har desuden fortalt, at deltagerne kan få forslag til samtaleemner og spørgsmål tildelt, som de kan snakke om, når de skal på date – men de er ikke påtvunget. Der er desuden ikke nogle regler for, at de ikke må snakke om udseende, når de dater, selvom det strider en smule imod konceptet, skriver The Tab.