Charlotte og Carrie i Sex and the City.
Vi er lige så overraskede som Charlotte. © New Line Cinema, Home Box Office (HBO), Darren Star Productions

18 interessante ting, du måske ikke vidste om Sex and the City

Aidans søn Tate i sæson 6 er Sarah Jessica Parkers egen søn!

30. april 2020 af Zenia Andine Kehlet

1. Cynthia Nixon er i virkeligheden blond. Hun farvede sit hår rødt til rollen som Miranda. Øh, hvad?!

2. Slutningen af serien er lavet som den rigtige slutning. Skuespillerne havde slet ikke regnet med, at der hverken kom den første eller anden film efterfølgende. 

3. Sarah Jessica Parker var den eneste, der havde det indskrevet i sin kontrakt, at hun ikke skulle optræde nøgen på noget tidspunkt.

4. Lægen i scenen, hvor Miranda føder, er læge i virkeligheden. Så fik han lige lov til at være skuespiller for en dag.

5. Sæson fem var med vilje kortere end de andre, fordi Sarah Jessica Parker var gravid.

6. Sarah Jessica Parker spottede det fine medicinskab/spejl, der er i Carries lejlighed, på et loppemarked. Da hun kom tilbage og ville købe det, fik hun at vide, at det var solgt til et tv-show. 

Sarah Jessica Parker i Sex and the City.
© Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions Spejlet, som Sarah Jessica Parker forelskede sig i.

7. George Clooney blev tilbudt Matthew McConaugheys rolle i episoden Escape from New York. Ham ville vi da gerne have set i serien. Mums.

8. Matthew McConaughey blev faktisk først tilbudt rollen som nummer fire. Av...

9. Selv når Kim Cattrall blev filmet fra hofterne og op, insisterede hun på at have stiletter på. Fordi det fik hende til at føle sig mere som Samantha.

10. Og for at det ikke skal være løgn, så sagde Kim faktisk nej til rollen to gange – inden hun blev overtalt tredje gang. 

11. Aidans hund, Pete, blev skiftet ud, fordi den var alt for bange for ham. Til gengæld elskede den Sarah Jessica Parker.

12. Sarah Jessica Parker og Willie Garson, som spiller Stanford, blev sat op på en blind date, længe inden serien begyndte. Hyggeligt. 

13. Aidans søn i sæson seks bliver spillet af Sarah Jessica Parkers søn. Måske det er derfor, han er så glad for at se hende? 

Sarah Jessica Paker og John Corbett i Sex and the City
© Darren Star Productions, Home Box Office (HBO), Sex and the City Productions Sarah Jessica Parkers søn blev hurtigt skuespiller.

14. Justin Theroux, som har været gift med Jennifer Aniston, gæstede Sex and the City i to forskellige roller. Om det er hans tidligere fame fra serien, der var med til at score Jennifer Aniston, ved vi dog ikke...

15. Nogle dage havde Sarah Jessica Parker stiletter på i op til 18 timer. Vi ville ende med kramper i benene og have brug for et laaaaangt fodbad.

16. Kristen Davis, som spiller Charlotte, havde taget sin egen akupunktør med på settet, da Charlotte skulle have lavet akupunktur. Og Kristen var i virkeligheden SÅ afslappet bagefter. 

17. Produktionen besluttede sig først for Mr. Bigs navn i slutningen. 

18. Og faktisk var det kun meningen, at Mr. Big skulle have været en gæsterolle. Men han skabte sin egen rolle i serien, så de var nødt til at skrive noget mere til ham.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.