Lara Jean og Peter i To All The Boys Always and Forever
Er du lige så forelsket i Lara Jean og Peter, som vi er? © Katie Yu/Netflix

11 ting, du ikke vidste om To All the Boys-filmene

Noah Centineo skulle faktisk spille en helt anden karakter end Peter Kavinsky

19. februar 2021 af Henny Müller Dahl

Er du lige så forelsket i den romantiske fortælling om Lara Jean og Peter Kavinsky, som vi er? Så har du sikkert også ventet spændt på at finde ud af, hvordan den søde teenage-romance ville udvikle sig i den tredje (og angiveligt sidste) film i To All the Boys-filmserien. 

Nu er den længeventede treer To All The Boys: Always and Forever endelig landet, og vi kan slet ikke få armene ned over den splinternye Netflix-film, der byder på nye og svære dilemmaer for vores favorit kærlighedsbrevsskribent, Lara Jean Covey. 

I den anledning har vi derfor forsøgt at blive lidt klogere på det populære filmunivers, og herunder har vi samlet 11 sjove facts, som du måske heller ikke vidste om de romantiske film

Lara Jean og Peter Kavinsky på café i To All the Boys
To All the Boys: Always and Forever er omsider udkommet på Netflix. © Katie Yu/Netflix

1. Rigtig mange af filmenes scener er improviserede. Det gælder blandt andet den fjollede dialog mellem Lara Jean og veninden Christine, da de i den første film ankommer til deres skihytte, og scenen, hvor Peter Kavinsky drejer Lara Jean rundt i skolens cafeteria ved at tage fat i hendes baglomme. Også melodien, som karakteren John Ambrose spiller på klaveret i den næste film, er improviseret, og i mange andre scener har skuespillerne også haft frihed til at gøre tingene på deres egen måde. 

2. Noah Centineo (Peter Kavinsky) var lige ved at ende i en anden rolle. Faktisk skulle han spille nabodrengen Josh, men da produktionsholdet opdagede den gode kemi mellem Lana Condor (Lara Jean) og Noah Centineo, endte han altså heldigvis som Peter Kavinsky i stedet. Og vi kan slet ikke forestille os det anderledes! 

Peter Kavinsky i To All The Boys: Always and Forever
Vi kan slet ikke forestille os andre end Noah Centineo i rollen som Peter Kavinsky. © Katie Yu/Netflix

3. Yoga indledte venskabet mellem Noah Centineo og Lana Condor. De to skuespillere er også gode venner uden for arbejdet, når de ikke lige optager kærlighedsfilm, og en af de ting, de har tilfælles, er en forkærlighed for hot yoga. Skuespillerne har fortalt, at de i starten blev trygge ved hinanden ved at lave yoga sammen inden optagelserne.

4. ... men faktisk var Lana Condor afvisende overfor Noah Centineo, da de mødtes første gang til audition. Angiveligt spurgte Noah Centineo, om de to skulle øve replikker sammen, men Lana Condor sagde nej. Faktisk var det, fordi hun syntes, han så sød ud, og hun var sikker på, at han kun ville distrahere hende. Det kan vi nu godt forstå! 

Peter og Lara Jean i To All the Boys: Always and Forever
Vi er så vilde med dette søde filmpar! © Katie Yu/Netflix

4. Emilija Baranac, der spiller Gen i filmene, blev inspireret af en helt særlig Mean girls-karakter. For at komme ind i sin rolle tænkte hun nemlig: “Jeg er Regina George.”

5. Mange af kostumerne er inspireret af andre film- og serieklassikere. Blandt andet har tøsefilm såsom 90'er-filmen Clueless været en stor inspiration til mange af Lara Jeans outfits, ligesom kostumedesignerne også har ladet sig inspirere af Sex and the City-universet

6. Kitty, Lara Jeans lillesøster, har samme halskæde på gennem alle tre film. Vi synes, at Kitty er en af filmenes sejeste karakterer – ikke mindst på grund af hendes mange faste holdninger. Der er ingen tvivl om, at Kitty er feminist helt ind til benet, og det viser hun med sin Feminist-guldhalskæde. Anna Cathcart, der spiller Kitty, har endda beholdt halskæden som et minde om sin karakter. 

Kitty To All the Boys I've Loved Before
Feminist-halskæden er en central del af Kittys karakter. © Katie Yu/Netflix

7. Forfatteren bag bøgerne insisterede på et asiatisk skuespillerhold. To All the Boys-filmene bygger på tre bøger skrevet af den koreansk-amerikanske forfatter Jenny Han. Ifølge forfatteren forsøgte filmfolk i starten at overbevise hende om, at Lara Jean og hendes familie ikke behøvede at være af asiatisk afstamning, men det ville Jenny Han altså ikke høre tale om! 

8. Lara Jeans mange kærestebreve er inspirerede af breve, som forfatteren selv har skrevet. Jenny Han har fortalt, at hun selv ofte har skrevet kærlighedsbreve og undladt at sende dem – men blot for at markere afslutningen på hendes tidligere forhold. 

9. Skuespillerne efterlod selv kærlighedslåse på broen i Sydkorea. De første scener af den tredje film er rent faktisk optaget i Sydkorea, hvor Lara Jean og hendes familie rejser hen på ferie. I filmen opholder familien sig på en bro fyldt med kærlighedslåse, og i dag hænger der altså nogle låse, som skuespillerne fik lov til at efterlade, da optagelserne var færdige. 

Lara Jean i Sydkorea
Skal du til Sydkorea? Så kan du jo prøve at finde skuespillernes kærlighedslåse ved Namsan Tower. © Juhan Noh/Netflix

10. Lara Jeans søde låseskræmsbillede blev til ved et tilfælde. I den første film er baggrunden på Lara Jeans mobil er et billede af hende og Peter, der tager sig en lur, men faktisk blev billedet taget, mens de to skuespillere bag karaktererne holdt en (sove)pause fra filmningen. Filmholdet så en mulighed for at tage et sødt billede, og det endte altså med at blive en del af filmen. 

11. Filmens tre søstre er tætte i virkeligheden og har ofte kontakt. Faktisk har de deres helt egen Covey-sisters gruppechat. Virkelig sødt! 

Kilder: Cosmopolitan.com, Elle.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.