Paradise hotel
Havner du ofte i Paradise-samtaler, selvom du ikke selv ser programmet? © NENT Group/Janus Nielsen

9 ting, du sikkert tænker, når du ikke ser Paradise, og dine venner igen begynder at tale om det

‘Er solo en fangekælder, eller hvorfor hader alle det værelse?’

29. april 2021 af Henny Müller Dahl

1. Hvorfor er det nu lige igen, at der er behov for så mange sæsoner? Du kommer nok aldrig helt til at forstå, hvorfor dine venner stadig synes, at unge danskeres badeferie i Mexico bliver ved at være populært tv – men du respekterer selvfølgelig deres anderledes tv-smag.

2. Altså, er Solo en eller anden fangekælder med totur, eller hvorfor hader alle Paradise-deltagere det værelse så meget? For du har selvfølgelig hørt dine venner snakke om det forfærdelige, hamsterlugtende rum på hotellet. 

3. Er brødrene Sinan og Aykut rent faktisk altid lidt uvenner, eller har de en eller anden sammensværgelse? Ud fra de ting, du er blevet fortalt, kan du ikke helt finde ud af, om der er tale om en ufunktionel familiedynamik eller en genial plan. 

4. Og siden hvornår er deltagelse i Paradise Hotel nærmest blevet en familieaktivitet? Du kan ikke helt forstå, hvordan både Nicklas fra sæson 17, BRO og deres søster Amalie ALLE har været med i Paradise

5. Er Rikke egentlig stadig vært? Og hvis du vælger at sige det højt, så bare vent til du ser dine venners tårevadede øjne, når de bliver mindet om, at det snart er fortid... 

6. Mon det er et optagelseskrav at kunne råbe “Der kommer BREEV!” i et lydniveau, der ikke kan være godt for nogens trommehinder? Altså, bare en tanke ud fra tidligere observationer... 

7. Hmmm... Ville jeg egentlig helst bo på Alegria eller Fortuna?Dette er også det perfekte spørgsmål at stille Paradise-elskere, så du i det mindste kan være med til at debattere fordelene ved at have en ekstra hængekøje eller lidt bedre havudsigt.

8. Hvor mange udklædningsfester mon der er i gennemsnit hver sæson? For du har selvfølgelig lagt mærke til, at der på Paradise næsten ikke kan være en fest uden en eller anden form for unik påklædning.

9. ‘Hvornår forstår andre, at jeg bare ikke kommer til at se programmet?Flere gange har du sikkert sagt: “Ja ja, jeg lover, at jeg skal nok se det. Begynder i morgen.” Men efter syv år kan dine venner nok gennemskue, at der ikke er meget sandhed gemt bag disse ord.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.