And Just Like That
Det bliver et gensyn med mange gamle, men også nye skuespillere i serien!© Getty Images

8 ting, du skal vide om efterfølgeren til Sex and the City

Kommer Mr. Big egentlig til at være med eller ej?

22. oktober 2021 af Camilla Stubbe

Glæder du dig også til et gensyn med den ikoniske venindegruppe fra serien Sex and The City? I december får den spritnye serie And Just Like That premiere på HBO Max, og vi har virkelig svært ved at vente, så imellemtiden har vi fundet otte ting, du skal vide om And Just Like That.

1. Serien består af 10 episoder

Yes! Hele 10 episoder med vores favoritkvinder fra New York, og hver episode kommer til at vare cirka en halv time. Så måske det alligevel ikke bliver julekalendre, vi skal sætte al vores tid af til i decembermåned...

2. Glædeligt gensyn med Mr. Big

Ingen Sex and The City-reboot uden Mr. Big, så selvfølgelig får vi også et gensyn med denne herre igen. Rygtet siger, at Carrie og Mr. Big er spottet sammen i en særlig romantisk, europæisk by.

Carrie og Mr. Big
Vi er ellevilde med, at Mr. Big også er med i And Just Like That!© Getty Images

3. Større diversitet blandt alle skuespillerne

Vi kommer til at opleve en del nye skuespiller i And Just Like That, og der er klart en større diversitet i den nye serie sammenlignet med Sex and The City-serien. Det synes vi virkelig er dejligt, og vi glæder os at opleve de nye skuespillere.

4. Samantha medvirker ikke i serien

Øv! Måske du allerede har hørt det, men vores alle sammens sjove, sassy og skønne Samantha kommer ikke til at medvirke i And Just Like That. Dog har Sarah Jessica Parker sagt, at Samantha ikke udgår fra fortællingen, men blot ikke medvirker i serien. Hmm... Hvordan skal vi liiige tolke det?

5. Carrie får en ny bedste veninde

Ja, du læste helt rigtigt. Selvom Carrie stadig er veninder med Miranda og Charlotte, så dukker en ny kvinde op, som rigtigt nok er en tæt veninde med Carrie. Den nye skuespiller er Nicole Ari Parker, som du måske kender fra Empire eller Chicago-serierne.

And Just Like That
Serien foregår selvfølgelig primært på gaderne i New York.© HBO Max

6. Serien finder sted i både NYC og Paris

De to skuespillere Sarah Jessica Parker og Chris Noth (Carrie og Mr. Big) er blevet set på optagelser i Paris i yderst romantiske omgivelser – så meget tyder på, at vi skal en smuttur til Paris i serien, som ellers selvfølgelig foregår i New York. Det vil ikke være første gang, vi oplever Carrie i den franske hovedstad, og dét klager vi ikke over!

7. Steve og Harry er også med

Både Miranda og Charlotte er stadig gift med deres ægtemænd Steve og Harry, som vi også får lov at se lidt til i den nye serie. Vi er virkelig spændte på, om de ligner sig selv efter så mange år. Og hvordan går det egentlig med begge pars børn? 

8. Corona er en del af fortællingen

Vi har ikke lykkeligt glemt Corona endnu, selvom vi virkelig gerne ville. I serien And Just Like That byder fortællingen også på aktuelle emner som for eksempel Corona, der jo stadig er særligt relevant i den enorme storby New York.

Har du fået set teaseren til And Just Like That? Hvis ikke, kan du få et lille sneak peak i videoen nedenfor. 

Kilder: Glamour.com, Parade.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.