Too Hot to Handle
Hvis du ser Too Hot to Handle, har du med stor sandsynlighed tænkt nogle af disse tanker. © Tom Dymond

17 ting, vi alle tænker, når vi ser Too Hot to Handle

‘Okay, så programmet går ud på at vinde penge ved at leve i cølibat... Hvor kan vi tilmelde os?’

30. juni 2021 af Henny Müller Dahl

1. ‘Uh, det her koncept er egentligt lidt mærkeligt.’ Alligevel kan vi absolut ikke stoppe med at se Too Hot to Handle. 

2. ‘Okay, så programmet går ud på at vinde penge ved at leve i cølibat... Hvor kan vi tilmelde os?’ Vi er nogle, der lever sådan til dagligt. Helt gratis. 

3. ‘Hvordan kan deltagerne vitterligt ikke lade være med at kysse i så kort tid, når der er SÅ mange penge på spil?’ Der er mange gange (som i virkelig mange gange), hvor vi slet ikke forstår deltagernes valg, og hvor vi bilder os selv ind, at vi helt sikkert ville handle anderledes, hvis vi var med i programmet. 

4. ‘Ved de her personer virkelig ikke, hvad de har meldt sig til?’ Tanken om, hvorvidt deltagernes uvidenhed i virkeligheden bare er et stunt, har strejfet os mange gange.

5. ‘Okay, wow, de her deltagere er skøre!’ Alle andre realityprogrammer burde caste lige så sjove personer som teamet bag Too Hot to Handle. 

6. ‘Hvem har fundet på idéen med Lana, den talende luftrenser?’ Hvad er der nu galt med en normal vært? Men kreativt er det i hvert fald! Måske er Lana i familie med tabletten fra Ex on the Beach? 

7. ‘Hvornår forstår deltagerne, at Lana altså bare ser ALT?’ De kan lige så godt lade være med at lyve og skjule sandheden for hinanden, for alting vil blive afsløret før eller siden. 

8. ‘Det er faktisk ret fint, at deltagerne er med i programmet for at skabe de meningsfyldte relationer, som de ikke kan finde ud af at skabe derhjemme.’ Meeen allerede den første dag er der to personer, der nærmest er kærester... Super. 

9. ‘Hmmm, jamen de her personer passer bare overhovedet ikke sammen.’ Bare kald os matchmakere – vi er i hvert fald gode til at lave analyser af, hvilke deltagere der passer sammen, og hvilke der absolut ikke gør. 

10. ‘Puuh... Der kommer virkelig ikke til at være særlig mange penge tilbage at vinde i år.’ Allerede efter den første episode mistede vi troen på deltagernes viljestyrke. 

11. ‘Wow, den villa er virkelig bare lækker.’ Må vi please tage derhen på sommerferie? 

12. ‘Hvor er Melinda altså bare sjov!’ Vi kan slet ikke forestille os sæson to af Too Hot to Handle uden hende. Hun er jo nærmest hovedperson! 

13. ‘Stooop med at nævne dine blue balls, Cam!’ Tak. 

14. ‘Åh nej, kakkerlak. Ad!’ Lad os bare sige, at vi er ret glade for, at vi ikke var Chase i det øjeblik.

15. ‘Okay, Marvin har bare en klar fordel, fordi han taler fransk.’ Og fransk er bare altid vildt sexet! 

16. ‘Er Cam og Emily dette års udgave af Harry og Francesca?’ De går i hvert fald lige lidt op i reglerne. 

17. ‘Hvor må det være mærkeligt for deltagerne at sove på værelse med fremmede mennesker.’ Men på den anden side – det er de nok vant til. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.