Harry Potter reunion
Vi tror, Daniel Radcliffe ville være vores Expecto Patronum.© Dave Hogan/Getty Images

12 ting, vi glæder os til ved den nye Harry Potter-reunion

Mon der var nogen i Harry Potter-universet, der var forelskede i virkeligheden, ligesom i serien Venner?

10. december 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Please sig, Harry Potter (okay, Daniel) og Hermione (ja ja, Emma) var forelskede i virkeligheden! Venner-reunionen har skruet helt op for forventningerne til alle samtlige reunions i fremtiden!

2. Mon Hedwig kommer med? Eller Scabbers? Måske Trofast? Uh, uh, uh eller en DRAGE! Der har bare af at være nogle dyr med i den reunion! 

3. Hvordan kan det seriøst være 20 år siden, den første film kom ud? 20! Det jo vanvittigt! Så gamle er vi da ikke, er vi?!

4. Kan vi overhovedet holde til at se det, hvis ikke de alle sammen er verdens bedste venner og taler sammen hver dag? Hvis Ron og Harry er sådan: “Ja, vi ses jo ikke, men han er sød nok”, kan vi ikke love, vi ikke lave en Ava Kedavra på vores HBO-konto. 

5. Er J. K. Rowling egentligt cancelled eller er hun mon med?

6. Uh mon de har fordelingshatten med? Gad vide, hvilket hus skuespillerne selv ville tilhøre? Vi tror, Emma Watson er en Ravenclaw! 

7. Tænk hvis Draco Malfoy, Tom Felton, faktisk er sød i virkeligheden... Det ved vi ikke liiige helt, om vi kan forstå...

8. Altså hvor har Ron, Rupert Grint, været i alle de år? Emma Watson har vi set på skærmen en del, Daniel Radcliffe har været på teaterscenerne i London, men hvad dælen har Rupert Grint lavet? Det glæder vi os til at høre om!

9. Mon Daniel Radcliffe er blevet ENDNU flottere med årene? Ej, ej, ej, det kan jo næsten ikke lade sig gøre, never mind

10. Juhu, endelig en undskyldning for at binge alle filmene igen (igen, igen, igen). Vi skal jo kunne huske HVER en lille detalje fra alle filmene, når vi skal se reunionen? Vigtigt!

11. Vi vil savne Snape så meget og vil altid få en lille klump i maven, når vi ser ham på skærmen. 

12. TAK til HBO for at levere det perfekte tømmermændsfjernsyn! Reunionen kan ses fra den første januar, og vi kan faktisk ikke forestille os en bedre pleje til vores nytårstømmermænd, end et gensyn med vores magiske skærmvenner, en kold Pepsi Max og en snasket burger – ja, tak!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide