Date mig i et døgn
Ville du turde tage på en blinddate i op til tre døgn? © Discovery Networks

6 ting, vi tænker efter at have set det nye realityshow Date mig i et døgn

Det akavede øjeblik, når den ene gerne vil fortsætte daten, og den anden allerede er mentalt på vej hjem...

23. februar 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Realityshowet Date mig i et døgn er netop landet på Discovery+, og hvis ikke du allerede følger med i deltagernes nervepirrende blinddates, så ligger der i skrivende stund tre friske afsnit klar til dig på streamingtjenesten.

Vi må sige, at vi er ret vilde med at følge med, når de forskellige deltagere dater hinanden i helt op til tre døgn! Og det giver da også et lille sug i maven, når deltagerne skal vælge, om de ønsker at fortsætte daten eller forlade sommerhuset og vende snuden hjemad alene. 

Her kan du læse seks ting, vi tænker efter at have set Date mig i et døgn

1. ‘Hvorfor hedder det Date mig i et døgn, når deltagerne ikke dater i et døgn?’ Hver 12. time skal deltagerne nemlig vælge, om de har lyst til at fortsætte deres blinddate... Hvis de bliver ved med at sige ja til hinanden, så kan det godt gå hen og blive til en laaang date! 

2. ‘Og apropos fortsættelsen af daten, hvor nervepirrende er det ikke lige at blive bedømt af sin helt fremmede date hver 12. time!’ Det akavede øjeblik, der opstår, når den ene gerne vil fortsætte daten, og den anden allerede mentalt er på vej hjem igen... 

3. ‘Hvor meget tøj har deltagerne egentlig pakket i deres kufferter?!’ Pakker de til 12 timer? Til et helt døgn? Eller satser de på at finde den helt store kærlighed og pakker derfor til at være  i huset hele tre døgn sammen?

4. ‘Hvad laver deltagernes bekendte i ventetiden, mellem at deltagerne skriver og ringer til dem?’ Er de mon på arbejde og lige må undskylde sig midt i et møde, for “min ven har altså brug for nogle dating-råd, meget vigtigt”. 

5. ‘Gad vide hvordan det er at være deltager og vide, at ens date lige nu er i gang med at snakke i telefon med sin ven hjemmefra om MIG!’ Pyha, det må nærmest være lige så slemt som ventetiden på sin eksamenkarakter — så kan to minutter lige pludselig føles som en uendelighed. 

6. ‘Og tænk hvis det samme skete på en date ude i det virkelige liv’. “Hav mig undskyldt i et øjeblik, jeg skal lige ringe til min ven, så vi kan tale om dig og vores date, mens den stadig er i gang”. Øhh okay? 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.