Ex on the Beach
Ex on the Beach kan ses på Discovery+© Krestine Havemann/ Discovery Networks Danmark

8 ting, vi tænker, mens vi ser Ex on the Beach

‘Hvem af mine ex'er kunne finde på at dukke op på stranden, hvis jeg var med?’

29. juni 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. 'Hvem bestemmer, hvilken deltager der er den næste til at ryge ud af villaen?’ Det må være en vild magt at have. Tænk engang. 

2. ‘Hvem af mine ex'er kunne finde på at dukke op på stranden, hvis jeg var med?. Ikke Thomas, han er for genert, og Jens er ikke realitytypen. Eller er han?’ Det kan du kun finde ud af på en måde...

3. ‘Fester deltagerne seriøst hver eneste dag?’ Puha, det lyder altså hårt! 

4. ‘Er det muligt for en deltager at skjule en ex, hvis personen virkelig har en ex, han eller hun absolut IKKE gider have ind i villaen?’ Eller kan produktionen opsnuse enhver ex, som deltagerne nogensinde har datet? 

5. ‘Hvordan kan det være, at deltagerne altid kan høre, når tablet'en plinger?’ Det er som om, de altid er lige i nærheden af den, når det sker. Meget tilfældigt... 

6. ‘Hvad laver deltagerne egentlig i løbet af dagen inde i villaen?’ Udover at ligge i loungen, ligge i poolen og ligge på værelserne... Laver de overhovedet andet? 

7. ‘Hvorfor kalder de det en ex, når der kommer en person ind i villaen, som deltagerne knap nok kan huske?’ En person, du har skrevet med over instagram, ville vi næppe kalde for en ex. 

8. ‘Kommer Jeppe også til at være i den næste sæson af Ex on the Beach?’ Det er jo lige før, at det ikke er en rigtigt sæson af Ex on the Beach, hvis Jeppe ikke er med.