Ex on the Beach
Ex on the Beach kan ses på Discovery+© Warner Bros. Discovery.

11 ting, vi tænker, mens vi ser Ex on the Beach

‘Hvorfor kalder de det en ex, når der kommer en person ind i villaen, som deltagerne knap nok kan huske?’

16. november 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. 'Hvem bestemmer, hvilken deltager der er den næste som skal ryge ud af villaen?’ Det må være en vild magt at have. Tænk engang. 

2. ‘Hvem af mine ex'er kunne finde på at dukke op på stranden, hvis jeg var med?. Ikke Thomas, han er for genert, og Jens er ikke realitytypen. Eller er han?’ Det kan du kun finde ud af på en måde...

3. ‘Hvordan kan deltagerne holde til at feste hver eneste dag?’ Puha, det lyder altså hårdt! 

4. ‘Og hvorfor bliver de altid så excited, når der kommer en besked om fest? De ved vel godt, den kommer.’ Man skulle næsten tro, de havde fået at vide af produktionen, hvordan de skal reagere...

5. ‘Er det muligt for en deltager at skjule sin ex, hvis personen virkelig har en ex, han eller hun absolut IKKE gider have ind i villaen?’ Eller kan produktionen opsnuse enhver ex, som deltagerne nogensinde har datet? 

6. ‘Hvordan kan det være, at deltagerne altid kan høre, når tablet'en plinger?’ Det er som om, de altid er lige i nærheden af den, når det sker. Meget tilfældigt... 

7. ‘Hvad laver deltagerne egentlig i løbet af dagen inde i villaen?’ Udover at ligge i loungen, ligge i poolen og ligge på værelserne... Laver de overhovedet andet? 

8. ‘Hvorfor kalder de det en ex, når der kommer en person ind i villaen, som deltagerne knap nok kan huske?’ En person, du har skrevet med over instagram, ville vi næppe kalde for en ex. 

9. ‘Det er helt mærkeligt at se den nye sæson af Ex on the Beach, når Jeppe ikke er med i den.’ Han kan selvfølgelig stadig nå at komme ind. Måske som en ex? 

10. ‘Hvorfor ligner de mandlige deltagerne ALTID hinanden så meget?’ Tatoveringer? Tjek. Store muskler? Tjek. Kort frisure med fade? Tjek. 

11. ‘Der er bare altid den ene kvinde, som alle fyrene er fuldstændig vilde med.’ Julika er en eftertragtet deltager blandt fyrene i denne sæson!