Simon holder om Sophia på tømmerflåden.
Har du set Vild kærlighed? © DRTV, Thomas Krogh

9 ting, vi tænker, når vi ser det nye datingprogram Vild Kærlighed

Hvad sker der lige for den mega dystre underlægningsmusik?!

28. april 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Før du læser denne artikel, vil vi gøre dig opmærksom på, at den indeholder spoilere

1. ‘Er deltagerne i virkeligheden blevet matchet forkert med vilje, så de selv skulle finde frem til det rigtige match?’ For vi forstår godt, at flere af parrene byttede match. Sophia og Simon er jo perfekte sammen!  

2. ‘Hvordan får man lige sagt til sit match, at man altså virkelig skal på toilettet på en attraktiv måde. Kan det overhovedet lade sig gøre?’ “Hey smukke, jeg går lige en tur med skovlen”... For at grave et toilet, øhm, chamerende... Vi elsker til gengæld, når Malene bare er totalt åben på den front. 

3. ‘Og endnu værre, hvad hvis toilet-trangen melder sig, mens deltagerne er midt ude på vandet?’ Paniiiik! 

4. ‘Ved deltagerne, hvornår de bliver filmet, og hvornår de ikke gør?’ For hvad hvis der bare virkelig er en bussemand, som skal ud af næsen, eller en bums, som skal poppes? Det skal jo helst ikke dokumenteres på TV...

5. ‘Det virker helt umuligt at styre en tons-tung tømmerflåde ved hjælp af to padler og en lang stang af træ!’ Vi forstår i hvert fald godt, at Lars og Malene ofte støder på grund. 

6. ‘Hvad sker der lige for den totalt gyser-agtige underlægningsmusik?!’ Det virker som om, at der kunne springe en morder op af vandet hvert øjeblik... I hvert fald hvis vi kun lytter til musikken. 

7. ‘Hvad er formålet med, at deltagerne mødes allesammen i glamping-teltene? Ville det ikke virke bedre, hvis de brugte alle 10 dage på at lære deres match at kende i stedet?’ Dog siger vi bestemt ikke nej tak til at se de mange konfrontationer ved bålet. 

8. ‘Vidste deltagerne godt på forhånd, at de måtte bytte match med hinanden, eller kom det bag på produktionen, at de lige pludselig byttede?’ Altså, det er jo godt TV med lidt drama. 

9. ‘Vi får helt lyst til at være med, når deltagerne sejler rundt på en tømmerflåde fyldt med lækre snacks.’ Men så igen, myggene og det manglende toilet er måske ikke så meget at blive jaloux over, selvom det ser mega hyggeligt ud.