Hjem til Gården
Vi er vilde med TV2's Hjem Til Gården!© Lotta Lemche/TV2

11 ting, vi tænker, når vi ser Hjem til Gården

Er det bare os, eller er programmet en blanding af Paradise og Robinson på Lolland? Vi er vilde med det!

22. april 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Da vi så programmet første gang: ‘Altså, er det her bare en blanding af Paradise og Robinson på Lolland?’ Efter at have set 100 episoder: Jeps, det er det, og vi elsker det!

2. ‘Okay, hvor slemt kan det lige være ikke at have noget salt?’ Ja okay, når vi tænker over de gange, der ikke har været salt på vores æg, kan vi forestille os, at det må være rimelig nederen.

3. ‘Altså, hvordan fungerer de alliancer der?’ Alliancerne er jo seriøst nemmere at finde rundt i i Paradise! Hvorfor er Mikkel og Daniel ikke i gruppe sammen, når de er bedste venner? Vi forstår det ikke... 

4. ‘Hvorfor er der altid halmballer med i alle tvekampene?’ Ja ja, vi har fattet det, I er på en gård, meeen... halmballer i HVER tvekamp? 

5. ‘Selvfølgelig stemmer de ikke tømreren ud.’ De kan jo ikke bygge noget uden ham! Så er det altså nemmere at sende en marketingassistent ud...

6. ‘Okay, VIL programmet bare have drama, eller hvorfor skal de to kæmpere nu bo i samme hytte?’ Det var dømt til at gå galt på forhånd.

7. ‘Hvor slemt kan det være at undvære sin telefon og internet i 40 dage?’ *Os der ikke kan finde vores telefon i syv minutter: ‘FORFÆRDELIGT!’*

8. ‘Er alles motivation for at være med, at de gerne vil lære mere om sig selv?’ ... Ja... Ja, det er det... 

9. ‘Nej, I vælger ikke den anden kæmper, fordi I tænker, det er jeres største konkurrent.’ I vælger jo den, I tror, I nemmest kan slå. Hvorfor blev skønne 65-årige Stig ellers valgt en milliard gange, indtil han røg ud?

10. ‘Hvorfor er mellemklippene af de små, nuttede kattekillinger altid i slowmotion?’ Altså, ikke at vi har noget imod det! Vi elsker alle klippene med de søde pelsbolde. 

11. ‘Mon Philip nogensinde er sådan ægte tilfreds med deres arbejde?’ Er det bare os, eller ligner han altid en, der er sådan “Far er ikke sur, far er bare skuffet”?

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.