Emily in Paris
En af tingene, der ikke giver super god mening: Emilys Instagram!© Jax Media, MTV Studios

12 ting, vi undrede os over i Emily in Paris

Hvordan får Emily 20.000 følgere på Instagram ved at bruge hashtagget #OhCrêpe?

16. oktober 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Hvordan i alverden får en SoMe-assistent råd til et nyt designer-outfit til hver eneste event, hun skal til? Er det os, der burde tage en lønforhandling med vores chef, eller har Emily en eller anden sindssyg opsparing fra sin afdøde bedstemor, vi absolut intet ved om?

2. Hästens, et kæmpe luksus brand, beder Emily om at være deres hoved-influencer, selvom hun kun har 20.000 følgere. Jo jo, 20.000 er klart mere, end vi kan prale af, men altså...

3. Hun får vitterligt en ny bedste ven ved bare at sidde på en bænk. Sådan fungerer real life bare ikke – det er eventyr, der fungerer sådan!

4. Hendes sociale medier. Hvorfor får hun flere tusinder følgere ved kun at tage selfies og bruge semi-dårlige hastags? #OhCrêpe 

5. Igen: Hendes sociale medier! En statue giver simpelthen ikke over 1000 følgere på en nat. Køber Emily mon følgere med den vilde opsparing fra sin bedstemor, vi ikke ved noget om? Hmmm...

6. Ingen vibrator, uanset hvor vild den er, kan kortslutte et helt lejlighedskompleks. Punktum. 

7. Hvorfor accepterer et helt kontor bare, at det er okay at voksne-mobbe Emily? Vi havde simpelthen ikke taget det lige så afslappet, hvis et helt kontorfællesskab valgte at kalde os øgenavne – det er ikke okay!

8. Du SKAL ikke have en beret på, når du er i Paris. Altså. Du må gerne. Men du SKAL ikke.

9. I hvilken verden ville en nøgen dame, der bliver til en due, være en god reklame for et luksusbrand? Vi føler, det er lidt langt fra de reklamer, vi ser fra Dior og Chanel.

10. Det er da totalt ikke okay, at Emilys klienter sender hende sexet undertøj. Det er godt nok virkelig flot, men det er da maks grænseoverskridende.

11. Hvordan kan de alle sammen gå i sky-høje stiletter på Paris' gader, der alle er brolagt med brosten? Vi kan godt love for, at det ikke ser lige så yndefuldt ud, når vi stavrer igennem byen klokken alt for sent om natten. 

12. Altså, har Camille en ting for Emily? Det der “uheldige” kys? Det der moment i sengen? Er det hele ikke lidt for tilfældigt? De ville faktisk være et totalt sødt par!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.