Tiny Pretty Things
Skal du se denne nye serie? © Sophie Giraud/Netflix

Er du vild med Pretty Little Liars? Så skal du måske give denne nye serie en chance

Kom med ind bag facaden på en dramatisk balletskole

18. december 2020 af Henny Müller Dahl

Græder du stadig en stille tåre ved tanken om, at det for alvor er slut med at følge med i jagten på “A” – den mystiske person, der gennem flere år terroriserede Spencer, Aria, Hannah, Emily og andre i Pretty Little Liars? 

Selvom det allerede er mere end tre år siden, at vi så det sidste afsnit af favoritserien fra vores teenageår, og selvom det ganske vist er blevet annonceret, at vi kan forvente en reboot af serien, så savner vi stadig en serie med samme mystik, drama og underlige hændelser som i gode gamle Rosewood – lige indtil nu! 

Mystiske hændelser på balletskole

For vi er faktisk blevet rimelig vilde med den nye serie Tiny Pretty Things (selv i titlen fornemmer vi lighederne).

I serien, som kan ses på Netflix, følger vi en række elever på en prestigefyldt balletskole i Chicago. Og jalousi, forræderi og løgne er der nok af! På den strenge kostskole er der nemlig tårnhøj konkurrence, og det leder til en række dramafyldte begivenheder.

Seriens hovedkarakter, den dygtige balletdanser Neveah Stroyer, bliver optaget på balletskolen, da en af skolens dygtigste dansere falder ned fra et højhus. Selvom Neveah er glad for sin plads, opdager hun snart, at alting ikke er, som det ser ud. For hvem er egentlig skyld i danserens fald fra taget? 

Stream serien allerede nu 

Tiny Pretty Things udkom i midten af december og kan derfor allerede nu ses på Netflix. Det vides endnu ikke, om vi kan forvente at se endnu en sæson med de mange dygtige balletdansere, men indtil videre er der heldigvis hele ti episoder at gå i gang med. 

Så siger du aldrig nej tak til en dramafyldt ungdomsserie (og må den gerne indeholde en masse flotte ballet-trin), er denne nye Netflix-serie med stor sandsynlighed lige noget for dig. 

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.