Little Women – på dansk Pigebørn
Little Women er baseret på den klassiske roman fra 1868 af samme navn.© Columbia Pictures, New Regency Pictures, Pascal Pictures, Regency Enterprises, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Trailer til ny film med Emma Watson i en af hovedrollerne slår benene væk under os

Little Women er historien om fire stærke søstre, der ikke vil lade sig kontrollere

14. august 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Indspilningerne til den nye filmatisering af Little Women er i fuld gang, og vi er særdeles forventningsfulde efter at have set den helt nye trailer til filmen – især fordi vi får glæde af de mange talentfulde skuespillerinder, der blandt andet tæller Emma Watson, Meryl Streep og Saoirse Ronan.

Stærke kvinder i spidsen

Intet mindre end 151 år efter, at romanen Little Women af Louisa May Alcott så dagens lys, har instruktør og manuskriptforfatter Greta Gerwig (endnu) en filmatisering klar. 

I tiden efter den Amerikanske Borgerkrig har samfundet nogle bestemte forventninger til, hvordan kvinder skal opføre sig, men det har March-søstrene deres helt egne holdninger til. 

Little Women, der på dansk hedder Pigebørn, fortæller historien om de fire søstre, der er fast besluttede på at leve deres liv på deres egen måde – hvor særligt karakteren Jo (Saoirse Ronan) gør sit for at blive en strong, independent woman. Det synes vi er ret badass

Filmen får først premiere i de danske biografer i marts, så indtil da må vi nøjes med traileren.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.