Triple Frontier | Charlie Hunnam og Ben Affleck
Se Charlie Hunnam i Netflixs nye film Triple Frontier.© Atlas Entertainment

Vild med Charlie Hunnam? Nu kan du snart savle over ham igen

Tak, Netflix!

10. december 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi har tidligere savlet over den labre herre i Sons of Anarchy og King Arthur: Legend of the Sword. Nu er det endnu en gang blevet tid til at beundre den smukke, smukke mand, Charlie Hunnam – og hans talent for skuespil, naturligvis!

Ny Netflix-film med Charlie Hunnam og Ben Affleck

Til marts 2019 kan vi se talentfulde Hunnam i den spritnye Netflix-film Triple Frontier, hvor en gruppe tidligere agenter (blandt andre Ben Affleck og Charlie Hunnam) bliver genforenet, da de skal planlægge et kup i en zone i Sydamerika. 

For første gang i deres prestigefyldte karrierer springer de ukendte helte ud i en farlig mission, der denne gang er for dem selv og ikke for et land. Men da begivenhederne tager en uventet drejning og truer med at eskalere, kommer heltenes evner og loyalitet på prøve – deres moral bliver skubbet til grænsen i kampen for overlevelse...

Om den nye film kommer på listen over de bedste film på Netflix, ved vi ikke, men med traileren til Triple Frontier, som du kan se herunder, tyder det altså på, at vi bør gøre os klar til en god filmaften!

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.