© Youtube: Disney Movie Trailers

Traileren til Disneys Nøddeknækkeren er landet, og du SKAL se den

Det er simpelthen ren julemagi!

20. december 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Gode nyheder! Disney har påtaget sig opgaven at lave juleballetten om Clara og Nøddeknækkeren om til en spillefilm – og det er endda med en ret uigenkendelig (og vildt smuk!) Keira Knightley i rollen som fe. 

Selv uden traileren, havde vi ret store forhåbninger til enhver spillefilm, der kommer fra Disney – især efter at have set deres seneste version af Beauty and the Beast. Men nu, hvor vi har set et lille klip af filmen, kan vi slet ikke få armene ned. For det ser altså helt igennem fortryllende ud!

Musik, dans og magiske nøgler

Disneys version har fået titlen The Nutcracker and the Four Realms. Her følger vi Clara i hendes søgen efter en nøgle, der kan åbne en æske fra hendes afdøde mor. Da hun endelig finder nøglen, sendes hun ind i et fantastisk parallelunivers, der er fyldt med dans og musik – men som også trues af mørke... 

Og nå ja, Morgan Freeman har også landet en rolle i filmen, og hvis ikke det er en garanti for succes, så ved vi ikke hvad er! Faktisk er det eneste, som vi ikke kan lide, at vi skal vente helt til november næste år, før vi kan se filmen i biograferne. 

Se de helt igennem magiske 102 sekunder herunder. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori