Bridgerton Netflix serie
I serien følger vi Daphnes debut på ægteskabsmarkedet© Shondaland, Netflix

Traileren til Bridgerton er her – få alle detaljerne om din næste Netflix-besættelse

Gør dig klar til at møde datidens svar på Gossip Girl

3. november 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Hvad har Downtown Abby, Gossip Girl og Greys Anatomy til fælles? Ja, udover at være vores yndlingsserier? De har alle Netflixs nye serie Bridgerton til fælles, og vi har på fornemmelsen, at vi kommer til at binge denne nye serie fra start til slut, og den potentielt kan snige sig ind på listen over de bedste serier på Netflix!

Datidens svar på Gossip Girl hedder Lady Whistledown

I serien følger vi den ældste datter i den London-baserede Bridgerton-familie, Daphne, der endelig er klar til at komme ud på det konkurrenceprægede ægteskabsmarked. Daphnes muligheder virker i starten helt enestående, men det ødelægger hendes bror for hende, da han begynder at udelukke potentielle bejlere. Samtidig begynder den mystiske Lady Whistledown, som ingen ved hvem er (okay, hvor meget smager det her ikke lige af Gossip Girl?), at lave et sladderblad med nedsættende omtale af Daphne. 

Det holder dog ikke Daphne fra at møde den rebelske (og flotte) hertug Hastings. Selvom de begge hårdnakket påstår ikke at være interesserede i hinanden, har vi altså lært en ting eller to om kropssprog, og vi er ret sikre på, at det bliver spændende at følge med i deres relation! 

Bridgertons hertug Hastings
Regé-Jean Page spiller hertug Hastings, og det gør os bestemt ikke noget!© Shondaland, Netflix

Fra kitler til kjoler

Ingen ringere end moderen til Greys Anatomy er skaberen bag denne nye Netflix-serie, og det gør os SÅ glade! For når hun er skaberen af Mc. Dreamy, kan hun umuligt gå helt galt i byen med denne nye serie – vel?

Vi har grint og grædt med Meredith, Izzie og alle de andre på Seattle Grace, og vi er nu klar til at udvide vores serie-vennekreds med briterne i Bridgerton! Særligt nu de er så flot klædt på – altså, se lige de balkjoler i traileren! Wow. De slår jo nærmest alle kjolerne i Vild med Dans!

Netflix serien Bridgerton
Hele universet i Bridgerton er så gennemført og smukt© Shondaland, Netflix

Drama i julegave

Bridgerton udkommer enormt belejligt. Serien releases nemlig lige, når du har julehygget nok med din familie til, at du faktisk gerne vil have en undskyldning for lige at krybe ind under dynen et par timer, uforstyrret af din brors nye racerbil eller din mors insisterende trang til at bage (endnu) flere pebernødder. 

Bridgerton udkommer nemlig den 25. december – en forsinket, men perfekt, julegave fra Netflix til os! 

Så find sherryen, portvinen og de fyldte chokolader frem, og sæt Bridgerton på din skærm den 25. december – vi kan slet ikke vente og har tårnhøje forventninger.

Du kan få en lille smagsprøve på serien her: 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.