Endelig får vi mere at se til Dronning Elizabeth og resten af det engelske kongehus
Endelig får vi mere at se til Dronning Elizabeth og resten af det engelske kongehus© Left Bank Pictures, Sony Pictures Television Production UK

Traileren til sæson 4 af The Crown er ude – og den byder på endnu mere drama

Endelig møder vi prinsesse Diana for første gang

14. oktober 2020 af Henny Müller Dahl

Netflix-serien The Crown har været enormt populær, siden den første gang udkom tilbage i 2016. Siden da har vi haft æren af at følge Dronning Elizabeth den anden og resten af det engelske kongehus gennem tre dramafyldte sæsoner, der har vist interessante, historiske begivenheder fra helt nye vinkler. 

Og nu er der godt nyt til alle os, der har ventet spændt på at se de første glimt af den længeventede sæson fire. For Netflix har endelig udsendt en trailer! 

Første møde med en højtelsket prinsesse

I den nye sæson får vi for første gang lov til at se prinsesse Diana, da sæsonen vil fokusere på en af de mest turbulente perioder i det engelske kongehus – nemlig årene, hvor prins Charles og prinsesse Diana møder hinanden og senere giftes. 

Prinsesse Diana vil blive spillet af en (endnu) ret ukendt skuespillerinde, den britiske Emma Collin, der indtil nu kun har været del af få projekter. 

Premieredato lige rundt om hjørnet

Heldigvis skal vi ikke vente særlig længe, før vi igen får lov til at se Dronning Elizabeth stå ansigt til ansigt med de mange udfordringer, hun møder på tronen. Udfordringer, der altså bare er lidt anderledes end dem, vi ikke-royale møder til dagligt. 

Den nye sæson lander på Netflix 15. november, og vi er sikre på, at vi også denne gang kommer til at sidde fuldstændig klistret til skærmen – uanset om vi er royalister eller ej. 

Se traileren til sæson fire af The Crown herunder. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.