Two Weeks To Live
Two Weeks To Live kan ses på Paramount+.© Paramount+

Oplev Maisie Williams som naiv og hævntørstig dræber i serien Two Weeks to Live

Vi er vilde med skuespillerindens første store serieoptræden siden Game of Thrones

22. marts 2021 af Henny Müller Dahl

Lige siden vi på redaktionen stiftede bekendtskab med HBO-hittet Killing Eve (som i øvrigt var en af de mest fascinerende serier, vi så i 2020), er det gået op for os, at vi altså bare er ret vilde med serier, der centrerer sig om de lidt mere voldelige, bitre men stadig bad-ass kvindelige hovedpersoner. 

Derfor er det heller ikke så underligt, at vi netop har kastet vores kærlighed over en helt ny serie i samme stil, nemlig Two Weeks to Live. Serien blander hævntørst med mørke jokes, og om få dage vil den kunne ses på den nye streamingtjeneste Paramount+. 

Oprørsk og isoleret teenager søger revanche 

Hvis du endnu ikke har hørt om Two Weeks to Live, så frygt ej, for seriens hovedperson ville nok heller ikke selv have hørt om den, hvis hun var en virkelig person. I serien bliver det i hvert fald hurtigt tydeligt, at hun har levet et helt liv afskåret fra omverdenen, og at hun hverken har stiftet bekendtskab med den klassiske 90'er film She's All That eller nutidens største ikoner som Kim Kardashian. 

Two Weeks to Live handler om den unge kvinde Kim Noakes, der gennem størstedelen af sit liv har boet sammen med sin overbeskyttende og paranoide mor i en hytte i Skotland. Her har de søgt tilflugt fra den verden, der for mange år siden dræbte Kims far. 

I den isolerede tilværelse lærer Kim, hvordan hun bedst kan kæmpe for sin overlevelse – og det viser sig at være brugbart den dag, hvor Kim beslutter sig for at skrive et brev til sin mor og forlade hyttelivet for at finde ud af, hvad der i virkeligheden skete med hendes far.

Two Weeks to Live på Paramount+
Vi er vilde med Maisie Williams i rollen som Kim Noakes. © Paramount+

Maisie Williams indtager rollen som udspekuleret dræber

Med hendes mors ord “Gloves and a gun if you wanna have fun” i baghovedet og en stor notesbog med titlen “Things to do in the real world” bevæger Kim sig ud i det ukendte, hvor nye venner og verdens undergang tilsyneladende venter lige rundt om hjørnet. 

Men det er ikke kun de aktionprægede skuddueller med et par bloddråber til følge og den sjove britiske humor, der gør serien værd at se. For det gør altså ikke tingene værre, at det er den seje Maisie Williams eller selveste Arya Stark fra Game of Thrones, der har indtaget hovedrollen som Kim Noakes. 

Two Weeks to Live er Maisie Williams første store serieoptræden siden afslutningen af Game of Thrones, og selvom hun i begge serier er lidt af en dræber, kan vi bare lidt bedre relatere til hende i Two Weeks to Live, når hun vælter rundt i høje hæle på en fredagaften og stiller spørgsmål ved, om stilletter overhovedet kan kategoriseres som sko. Det spørger vi også altid os selv om klokken to om natten! 

Se serien på Paramount+ 

Two Weeks To Live bliver en af de serier, du vil kunne se, når den nye streamingtjeneste Paramount+ lanceres i Danmark på fredag den 25. marts. 

Serien består af seks episoder, og de første to episoder vil du kunne se på tjenestens lanceringsdato. De resterende fire episoder udkommer herefter en gang om ugen. Du kan se traileren til Two Weeks to Live herunder.

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.