Jack og Rose fra Titanic og Jack og Ennis fra Brokeback Mountain
Disse par på vores liste var virkelig endgame! © Twentieth Century Fox, Paramount Pictures, Lightstorm Entertainment, Focus Features, River Road Entertainment, Alberta Film Entertainment, Good Machine

8 søde par, som vi inderligt håbede ville ende sammen

Film og tv-shows har altså ikke altid ret, når det kommer til, hvilke par der skal ende sammen

17. april 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Listen indeholder spoilers for film og serier.  

Vi har trofast støttet nogle af vores yndlings film- og seriepar lige fra deres første møde, hvor det er tydeligt, at der er en gnist imellem dem. Vi sidder og krydser fingre og håber intenst på at være vidne til det første kys, deres bryllup, deres første barn, ja, hele pakken! Men hvad gør vi med al vores indebrændte glæde, når de så ikke ender op sammen? 

Vi tænker ofte på, hvordan det ville være, hvis de endte op sammen. Derfor har vi samlet en liste med vores yndlings film- og seriepar, der skulle have endt sammen, men hvor skæbnen ikke var enig med os. 

1. Rufus og Lily – Gossip Girl 

Ja, vi undrer os stadig over, hvorfor dette par, der tydeligvis var skabt for hinanden lige fra sæson et, ikke endte op sammen. Den eneste grund til, at Lily giftede sig med Bart Bass var, så Dan og Serena kunne være sammen, og vi var henrykte, da Lily og Rufus ENDELIG gav deres forhold endnu en chance, men endte altså begge op med andre partnere til sidst. 

Rufus og Lily fra Gossip Girl
© 17th Street Productions, Alloy Entertainment, CBS Paramount Network Television, CBS Television Studios, College Hill Pictures Inc., Warner Bros. Television Endnu et bevist på modsætninger der mødes.

2. Katniss og Gale – The Hunger Games 

Vi er overbeviste om, at deres forhold ville have udviklet sig i en mere romantisk retning, hvis ikke Katniss frivilligt meldte sig til The Hunger Games. Lige fra starten har Katniss og Gale været bedste venner, der samarbejder som et team og forstår hinanden på et dybere niveau – vi kan ikke komme i tanke om en bedre kombination for et par, der holder. 

Katniss og Gale fra The Hunger Games
© Color Force, Lionsgate, Studio Babelsberg, French Tax Credit, Canadian Film or Video Production Tax Credit (CPTC), Province of British Columbia Production Services Tax Credit Gales kælenavn for Katniss er Catnip – og vi elsker det.

3. Brandon og Kelly – Beverly Hills 90210 

Selvom vi er vilde med Dylan McKay, er dette powercouple helt klart et af de mest perfekte af slagsen i 90210-serien. Brandon og Kelly minder om hinanden på så mange punkter: De er begge helt nede på jorden, praktisk anlagte og selvom de kommer fra vidt forskellige baggrunde, er de begge meget eftertænksomme, når det kommer til store beslutninger, og de stræber altid efter at gøre det rigtige. Og så var de gode venner før, der begyndte at opstå romantik imellem dem. 

Brandon og Kelly fra Beverly Hills 90210
© 90210 Productions, Fair Dinkum Productions, Propaganda Films, Spelling Television, Torand Productions Disse to er alt for gode sammen.

4. Augustus og Hazel – The Fault in Our Stars

Vi indrømmer, at en lille del af os stadig håbede på en lykkelig slutning, selvom filmen handler om to unge mennesker, der begge lider af kræft. Hazel og Augustus skaber et kærlighedseventyr, som de fleste af os drømmer om, og selvom historien ikke ender lykkeligt, efterlader Augustus et kæmpe håb hos Hazel og får hende til at indse, at det hele nok skal ende godt alligevel.

Augustus og Hazel fra The Fault in Our Stars
© Fox 2000 Pictures, Temple Hill Entertainment, TSG Entertainment Ansel Elgort og Shailene Woodleys kemi på film er ikke til at komme udenom.

5. Mia og Sebastian – La La Land

Emma Stone og Ryan Gosling sang og dansede sig ind i vores hjerter i denne Hollywood-fortælling om, at drømme er vigtige, og at du skal gå efter dem – også selvom det betyder, at du må give slip på kærligheden. Hun rejser til Paris for kickstarte sin skuespillerkarriere, og vi ser ham åbne sin egen succesfulde jazzklub i Los Angeles, hvor deres veje skilles permanent. Historien skal minde os om, at livet ikke altid behøver leve op til den perfekte version, vi har i tankerne. 

Mia og Sebastian fra La La Land
© Summit Entertainment, Black Label Media. TIK Films, Impostor Pictures, Gilbert Films, Marc Platt Productions Den tredje film hvor vi får æren af dette filmpar.

6. Jack og Ennis – Brokeback Mountain 

Det er bare, som om kærlighedshistorier bliver endnu stærkere, når de er forbudte. De to cowboys mødes, da de begge får arbejde som fårehyrder i bjergene i Wyoming, og her udvikler de noget meget stærkere end blot en venskab. Gennem historien slår begge fyre sig ned og får kone og børn og den eneste måde, de kan pleje deres kærlighed på, er ved de årlige fisketure. Efter et langt skænderi går de fra hinanden, og da Jack dør, er Ennis efterladt med intet andet end minderne. 

Jack og Ennis fra Brokeback Mountain
© Focus Features, River Road Entertainment, Alberta Film Entertainment, Good Machine Heath Ledger og Jake Gyllenhall som cowboys? Mums!

7. Landon og Jamie – A Walk to Remember

I klassisk Nicholas Sparks stil kommer Jamie og Landon fra to vidt forskellige baggrunde med to måder at se verden på, men forelsker sig da skæbnen bringer dem sammen. Trods Jamies uhelbredelige sygdom har de et dejligt liv sammen, indtil dagen hvor Landon må fortsætte uden hende. Og vi får for alvor brug for vores kleenex, da Jamies far fortæller Landon, at han opfyldte Jamies største ønske, som var at opleve et mirakel – nemlig ham. 

Landon og Jamie fra A Walk to Remember
© Warner Bros., Pandora Cinema, DiNovi Pictures, Gaylord Films To modsætninger har meget at lære fra hinanden.

8. Jack og Rose – Titanic

Måske filmhistoriens største kærlighedshistorie (hvis du spørger os), også selvom den kun varede få dage. Men på denne tid når de at forandre hinandens liv for evigt, og når faren virkelig truer, skiftes de til at redde hinanden, da deres eneste bekymring, der er tilbage, er for hinanden. Trods de mange forhindringer som for eksempel deres klasseforskelle, og at Rose var forlovet med en anden, ender de sammen til sidst, men må sande, at de ikke har en chance mod isbjerget. 

Jack og Rose fra Titanic
© Twentieth Century Fox, Paramount Pictures, Lightstorm Entertainment Vi vil for evigt og altid huske denne scene som en af de mest romantiske.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.